2700X derkenşahsi fikrimi söyleyim 11 bin vereceksen işlemci bu paralara değmez ryzen 7 2700x alabilirisin
m2 sata marka kesinlikle samsung evo olmalı diğerleri iyi görüyor
AMD almanı tavsiye etmem ekran kartında driver sorunları çok fazla pişman olursun RTX 2060'lere bakmanı tavsiye ederim.Bana çoğu kişi 3600x önerdi dediğiniz gibi tek çekirdekte daha iyi zaten bende on işlem birden yapmayacağım diğer parçalar nasıl kullanan bilen duyan varmıdır ? Bir kaç güne sipariş edeceğim
Dediğim gibi hocam saçma sapan driver sorunları var o yüzden alma dedim RTX 2060'lar şu an indirimde.Şimdi ikisini karşılaştığım zaman RX 5700 XT dah performanslı ve nvidia markası pahalı O yüzden AMD tercih ettim
Bu sayfa tamamen RTX 2060.Peki teşekkür ederim 2060 bakacağım indirimde olan hangi sayfadır detaylı bakayım
Teşekkürler ederim ama power o kadar gerek yok bence derim çünkü pahalıya kaçmayım birazKısaca şunu söyleyeyim Ram'da mhz
Ekran kartında Bit ve DirectX Sürümü
Anakartta Ddr Sürümü
Power'de 800W üstü
İşlemci'de Amd ve çekirdek ghz Ana parça işlemciye dikkat et
Monitor olarak kendi zevkine kalmış Klavye mekanik ve mause gaming mause alabilirsin
Kasa vs senin zevkine kalmış bir şey
Power o bileşenlee eksik kalırsa Sistemin kararlı çalışmaya bilir sürekli sorunlar çıkartırTeşekkürler ederim ama power o kadar gerek yok bence derim çünkü pahalıya kaçmayım biraz
650w bencede yeterli olur gibi bilirsin 800w pahalıdır napalım bizde 650w a bakacağızPower o bileşenlee eksik kalırsa Sistemin kararlı çalışmaya bilir sürekli sorunlar çıkartır
Piyasada 600W Yazıp Sahte Powerler var kaliteli bir marka almanı önderirim Asus ROG STRİX 650W Önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?