Niklaus Mikaelson (Melez Vampir)
Onaylı Üye
Dizüstü Bilgisayarım yaklaşık 10 yıllık samsung birkaç gündür gün içinde sebepsiz yere kendi kendine bir anda kapanıyor ve sürekli oluyor günde 4 5 defa sizce sebebi nedir?
nerdeyse 10 yıllıksa ve hiç temizlik yapmadıysan bi el fatiha bi kefen satın al + olarak pc ye gusül aldır tamamdırHenüz 10 yıl olmamıştır ama yakındır 4 gb ram var ekran kartı fena degil ve cift ekran kullanıyorum ve evet hiç temizlik yapmadım
nerdeyse 10 yıllıksa ve hiç temizlik yapmadıysan bi el fatiha bi kefen satın al + olarak pc ye gusül aldır tamamdır![]()
teşekkürler Niklaus Mikaelson
dostum şu teen wolf gifleri cok moralimi bozuyor bak anılar canlanıyorteşekkürler Niklaus Mikaelsonthe orjınal
kardeş ben teen wolf depresyonunu 3 ayda atlattım galiba biraz var hala ama yine iyidostum şu teen wolf gifleri cok moralimi bozuyor bak anılar canlanıyor![]()
ya reis the vampire diareis bitirmediysen bitirme geçen sene bitirdim hala atlatamadım ya the orginals basladım bitirmeye kıyamıyorum teen wolfu atlattım cok şükür ama oda tribe sokuyor hala bekardeş ben teen wolf depresyonunu 3 ayda atlattım galiba biraz var hala ama yine iyisalaklar teen wolf gibi bi diziyi bitirdiler neyse Allahtan bitirmedim the vampier daries the orgınals the walkıng dead var
EyvAllah dostum sanırım en mantıklı cevap buyduBir akıllı sizsiniz adam yeni bilgisayar almasını bilmiyor zaten. Dostum bilgisayarla ilgili sıkıntın varsa bu forumda pek yardımcı olacak arkadaş yok. Ben de daha önce çok konu açtım ordan billiyorum. Sorun neyse detaylı olarak araştırma yap bulamazsan tabii ki sonu bilgisayarcıda biter yapacak bir şey yok![]()