benim pc windows 7 ve son güncellemeden sonra windows 10 yükleyin diyor. arkadaşlar kaldırmaz siyah ekran verir çöker dedi. PC de önemli resim video arşivler vs. dolu durumda silinmesini istemiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek var mıdır?
dogrupc ram işlemcisi iyi ise hiçbirşey olmaz
exper i3bilgisayarın ismini atabilirmisin
Post automatically merged:
dogru
Arkadaşın boş konuşmuş.sen önemli belgelerini C ye kopyala.windows 10 at.format atarken c sürücüsüne hiç bir işlem yapma.benim pc windows 7 ve son güncellemeden sonra windows 10 yükleyin diyor. arkadaşlar kaldırmaz siyah ekran verir çöker dedi. PC de önemli resim video arşivler vs. dolu durumda silinmesini istemiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek var mıdır?
çökme olur, kurtulmaz falan dediler korkuttular gözümü. yakın zaman da PC center'a gidip sorucam bunları.Arkadaşın boş konuşmuş.sen önemli belgelerini C ye kopyala.windows 10 at.format atarken c sürücüsüne hiç bir işlem yapma.
4gb ram var kaldırır mı? şimdi kendim yüklemeye çalışmalı mıyım?Kardeşim Windows 10 için yeterli RAM varsa pentium bile kaldırır . Önemli olan Win 10 kullandığı RAM'ı karşılaması
bilgisayar özelliklerine göre değişebilirbenim pc windows 7 ve son güncellemeden sonra windows 10 yükleyin diyor. arkadaşlar kaldırmaz siyah ekran verir çöker dedi. PC de önemli resim video arşivler vs. dolu durumda silinmesini istemiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek var mıdır?
Bilgisayar 4GB RAM 64bit sizce kendim kurmalı mıyım?bilgisayar özelliklerine göre değişebilir