6 Ağu 2018 Yasaklandı #1 SuperDOS S Banlı Üye Katılım 29 Nis 2017 Mesajlar 85 Tepki puanı 9 Yaş 24 9 HİZMET YILI Beyler PC De İOS Simülatör Varmı ? Varsa Atarmısınnız Ancak Şu Şekilde ; Appstoreden Uygulama İndirilip Kullanılabilecek Kısacası Bluestcaks Gibi. Lütfen Yardım !
Beyler PC De İOS Simülatör Varmı ? Varsa Atarmısınnız Ancak Şu Şekilde ; Appstoreden Uygulama İndirilip Kullanılabilecek Kısacası Bluestcaks Gibi. Lütfen Yardım !
6 Ağu 2018 Yasaklandı #2 Spankerr Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2017 Mesajlar 1,246 Çözümler 4 Tepki puanı 265 Ödüller 6 8 HİZMET YILI bildiğim kadarıyla yok ama sanal makine de kurmayı deneyebilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Ağu 2018 #3 boşlukasda B Süper Üye Katılım 1 Ağu 2018 Mesajlar 932 Tepki puanı 479 7 HİZMET YILI Öyle birşey yok ama hackintos var Pc'yi mac yapmak için apple'nin desteklediği bir proje ama tavsiye etmem. Oyla 0 Olumsuz oyla
Öyle birşey yok ama hackintos var Pc'yi mac yapmak için apple'nin desteklediği bir proje ama tavsiye etmem.
6 Ağu 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 SuperDOS S Banlı Üye Katılım 29 Nis 2017 Mesajlar 85 Tepki puanı 9 Yaş 24 9 HİZMET YILI ƒℓι¢кяєѕ¢ℓєαяѕ' Alıntı: Öyle birşey yok ama hackintos var Pc'yi mac yapmak için apple'nin desteklediği bir proje ama tavsiye etmem. Genişletmek için tıklayın ... hocam tencent wegame üyelik açamıyorum yardımcı olurmusun Oyla 0 Olumsuz oyla
ƒℓι¢кяєѕ¢ℓєαяѕ' Alıntı: Öyle birşey yok ama hackintos var Pc'yi mac yapmak için apple'nin desteklediği bir proje ama tavsiye etmem. Genişletmek için tıklayın ... hocam tencent wegame üyelik açamıyorum yardımcı olurmusun