Pcden anlayananlar bi bakabilr mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben ets2 oynuyorum ve low da bile kasıyor 2.7 ghzlik işlemcim var ram ise 2 rami 8 gb yapsam oyunda fps artışı olurmu
Sistem şu şekilde :

Son düzenleme:
Üye
9 HİZMET YILI
Hocam 1 gb ekran kartı gerek cs go olsun gerek ets2 olsun yeterli bir miktardır fakat 2gb ram cidden sıkıntı 8 yapma şansın varsa yap çok rahatlatırsın bilgisayarı o zaman kasma derdi falan kalmaz birde driver güncellemelerini ihmal etme.

Üye
9 HİZMET YILI
Birde 400 tl falan bütçe bulabilirsen ayrıyetten nvidia gt1030 tavsiye ederim parasına göre üst düzey performans sergiler şahsen şahid oldum gta 5 ultra 40-55 fps gidip geliyor yani demek isteyeceğim bütçe ayarlayabilirsen ekran kartınıda gözden geçir derim sonrası çorap söküğü gibi gelir.

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Benim ram 8 Kasmadan Oynuyorum ETS 2 yi Ram Yükselt bence

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben ets2 oynuyorum ve low da bile kasıyor 2.7 ghzlik işlemcim var ram ise 2 rami 8 gb yapsam oyunda fps artışı olurmu
Sistem şu şekilde :

sen ne yap bilyonmu bılgısayarın ıcını sok ıcındekı hard dıskı al bılgısayarı parcala sonrda yenı bılgısayar all içine hard diski tak tamamdır bukadar basıt cok ıyı olur demı en fazla masraf tahmınen 5.000 tl tutar

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ekran kartı yükselttiğin takdirde daha iyi sonuçlara ulaşacağını düşünüyorum.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum 2 Gb Den Ay Ben sıkıldım gidip bir 8 gblik bir ram alayım diyemessin Öne Anakartın destekliyormu Ona bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...