PCH Penumbra RX 6650 XT hazır sistem satın alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
ben de baktim emin olamayip, ayni sistemle 85 averaj fps aliyordu arkadas. sistemi alinca arkadas paylasirsa ogreniriz sanirim :D
5 6 ay önceki videoydu. Ama açık alanda değildi o aralar. Hep böyle kapalı alan atın yanında falandı, belki ondandır.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
5 6 ay önceki videoydu. Ama açık alanda değildi o aralar. Hep böyle kapalı alan atın yanında falandı, belki ondandır.
cok fark ediyor bu arada, baskanlik binasinin icinde 90 civari fpsler alirken disarida 50lere dusuyor ultrada bende. cimenler ve cimen golgeleri - isiklandirma canina okuyor sistemin.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu sistemi nereye kullanacağına göre değişir. Güncel oyunlarda yerinde bir sistem yeterli olacaktır. İşlemci tam denginde bir işlemci, işlemciyi yükseltmeni yazmaları tamamen ileri dönük olması için.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence bu fiyata bu bilgisayarı alma bana pahalı geldi 1 hafta önce 6600xt ve 5600 sistemli pc 17.000 TL olarak satıldı bence bekle biraz hazır sistem gelirse yapıştır gitsin

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Frisby kasa ve Frsiby kendi güç kaynağını(PSU) kullanıyor alınmaz, en ufak elektirik git gelmesinde düşük ihtimal tüm sistemi büyük ihtimalle direk kendini yakar. Güvenilir yani corsair msi aercool gibi psu'lardan şaşma.
aşırı haklı aynısını yaşadım düşün bunu

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
alınır ama aynı fiyata biraz daha üst segment bir pc bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...