abi ciddi virüs olduğunu nasıl anlarım acaba bide format nasıl atıcam atmakta istemiyom3 tane değil 300 tane virüs programıda indirseniz ciddi bir virüs yediyseniz bilgileriniz zaten karşı tarafa gitmiştir. Hatta gitmeye devam ediyor bile olabilir format atmanızı şiddetle öneriyorum daha sonra bütün bilgilerinizi güncelleyin tamamen farklı kombinlerle tekrardan şifreleyin.
Elinde USB, CD gibi bir araca sahipsen çok kolay bir şekilde atabilirsin youtube üzerinde çok tanınan platformların bunlar için adım adım detaylı videoları var.abi ciddi virüs olduğunu nasıl anlarım acaba bide format nasıl atıcam atmakta istemiyom
5 tane virüs taraması progamı indirdim herseyi temizlendi dedi 2 saate bir temizliyom birsey bulamıyorYakalanmayı umursamayan virüsler çok tehlikeli olabilir. Amacı olabildiğince zarar verip olabildiğince sızmak, veri toplamaktır. Önemli dosyalarını kurtarıp acil format atmaya bak. Dosyalarını da taramayı unutma.
format atmak istemiyom reis kurarken çok sıkıntı çıkarmıstı pcYakalanmayı umursamayan virüsler çok tehlikeli olabilir. Amacı olabildiğince zarar verip olabildiğince sızmak, veri toplamaktır. Önemli dosyalarını kurtarıp acil format atmaya bak. Dosyalarını da taramayı unutma.
Elinde USB, CD gibi bir araca sahipsen çok kolay bir şekilde atabilirsin youtube üzerinde çok tanınan platformların bunlar için adım adım detaylı videoları var.
Format nasıl atılır konusuna burdan ulaşabilirsinabi ciddi virüs olduğunu nasıl anlarım acaba bide format nasıl atıcam atmakta istemiyom
Kurulum yapacağın bir cihaz oluşturup, diski temizleyip yeniden yükleyeceksin hard diskinde bir sıkıntı yoksa pc sıkıntı çıkartmaz.5 tane virüs taraması progamı indirdim herseyi temizlendi dedi 2 saate bir temizliyom birsey bulamıyor
format atmak istemiyom reis kurarken çok sıkıntı çıkarmıstı pc
reis bi tane buldum usb siz format diye hersey sıfırlanıyor onu yapsam aynı islevi görürümü acabaKurulum yapacağın bir cihaz oluşturup, diski temizleyip yeniden yükleyeceksin hard diskinde bir sıkıntı yoksa pc sıkıntı çıkartmaz.
abi adam yerel yükleme yapıyorDiskini silip yenisini kurduğun sürece nasıl yapacağın sana kalmış, windows kurtma falan diyorsan tavsiye etmiyorum.
Hayır tavsiye etmem ama format atamayacaksan hiç yoktan iyidir. Bulut tabanlı olanı tercih et mümkün olduğunca kendi pc'n üzerinden kaynak alacak aksiyonlarda bulunma.abi adam yerel yükleme yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?