PC'ye format atarken hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar format atacaktim PC'ye. Microsoft'un sitesinden USB attim dosyalari format araci ile sonra format atarken karsima bu hata geldi, neyse PC geçeyim dedim. Masaüstüne bu hata geldi, hiçbir şekilde masaüstüne gidemiyorum. Boyle kaldı PC, ne yapmaliyim?

1r9aevm.jpg

3h7x054.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hayır Microsoft media creation ile usb yazdirdim direkt format yerine geçtim rufus kullanmadim

Microsoft media creation ile usb yazdirdim direkt format yerine geçtim rufus kullanmadim
Keşke rufus kullansaydın.Önce sil usbnin içini googledan indir iso'yu rufusla yazdır.Sata kablolarını çıkar tak uçlarını silgi ile sil toz varsa üfle.Öyle dene bir
elinde varmi temiz iso win 10
Post automatically merged:

dostum bana win 10 temiz iso atabilir misin varsa
windows iso downloader indir.ordan indirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar format atacaktim PC'ye. Microsoft'un sitesinden USB attim dosyalari format araci ile sonra format atarken karsima bu hata geldi, neyse PC geçeyim dedim. Masaüstüne bu hata geldi, hiçbir şekilde masaüstüne gidemiyorum. Boyle kaldı PC, ne yapmaliyim?

1r9aevm.jpg

3h7x054.jpg
yüklemek istediğin win bozuk silip win sitesinden tekrar iso yükle düzelir.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum bana win 10 temiz iso atabilir misin varsa
dostum sana iso dosyası atmama gerek yok windows orijinal format dosyası iso kalıbı halinde iniyor senin yapman gereken bu iso dosyasını uefi formatında bir usb ye yazdırmak yani usb format kurulum cd si gibi iş görecek zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...