Performans konusunda en iyi Launcher hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba performans ve hız konusunda harika olan Launcher arıyorum yeter ki çok hızlı olsun az RAM tüketsin az pil tüketsin vs. onun haricinde eğer hızlıysa ve çok iyiyse hiçbir özellik olmasa da olur (uygulama gizleme/kilitleme hariç) ben özellik aramıyorum arka planı falan değiştirmesem de benim için sıkıntı yok yeter ki hızlı olsun.

Bu arada daha önce trebuchet kullandım 38MB RAM kullanıyordu çok memnundum fakat uygulama gizleme/kilitleme özelliği yoktu bu yüzden Apex Launcher yükledik güzel gözüküyor 118MB RAM kullanıyor maximum ve biraz yavaş acaba bana önerebileceğiniz Launcher var mı?

Cihazım: General Mobile'e Tab 5 tablet Android 7.1.2 ROM yüklü ve rootlu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o tarz uygulamalar etki etmiyor diye biliyorum reis hayatım boyunca hiç başvurmadım en azından ben ama öyle bir etkisi var ise benide bilgilendirirsen sevinirim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Nova Launcher gerçekten Google Play Store’daki en iyi Android başlatıcılardan biridir. Uzun süredir Play Store’da bulunur ve kullanım sırasında hiç bir pürüz çıkarmaz. Kullanımı hızlı, verimli ve hafiftir.

Ducky
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
gerçekten Google Play Store’daki en iyi Android başlatıcılardan biridir. Uzun süredir Play Store’da bulunur ve kullanım sırasında hiç bir pürüz çıkarmaz. Kullanımı hızlı, verimfil

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence ekstra bir launcher kullanma daha kötü etki eder performansına

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
diğer launcherlar performansa etki eder şuanlık iyi gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Performansını yerle bir eder uğraşma bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka az olan performansını sıfırlamak istersen değiştir ha yeter diyorsan kal olduğu gibi olsun elleme ben denedim gg oldu

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
dedikleri gibi nova yı tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ek launcher performansını düşürebilir, sorun yaratmıyorsa devam etmeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
o tarz uygulamalar etki etmiyor diye biliyorum reis hayatım boyunca hiç başvurmadım en azından ben ama öyle bir etkisi var ise benide bilgilendirirsen sevinirim
Var kanka örneğin gidip uptodown dan Bi trebuchet indir akıcılığı fark edeceksin hem hepsinin Ram kullanımı vs. farklı çoğu kişi aşağıya ek bir şey yükleme vs. demiş ama bana göre launcher değiştirmek performansı artırır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...