PES2014 KURULMADI SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI

Her Şey İzlediğiniz Gibi Çözümünü Bilene+++ Rep

Axe

Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
rld.dll dosyası eksik + ***** yanlıs yapılmıs elinde setup varsa 0 dan kur ve crackle sen crackdan giriş yapmaya çalısıyorsun :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Axe' Alıntı:
rld.dll dosyası eksik + ***** yanlıs yapılmıs elinde setup varsa 0 dan kur ve crackle sen crackdan giriş yapmaya çalısıyorsun :)

Kardeş Ben İnternet Kafedeki Pcden İndirdim Usbye Kopyaladım Dosyalarıyla Evdeki Pcde Böyle Hata Verdi Fakat Setup Yok Napam

Axe

Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Süloo' Alıntı:
Axe' Alıntı:

Kardeş Ben İnternet Kafedeki Pcden İndirdim Usbye Kopyaladım Dosyalarıyla Evdeki Pcde Böyle Hata Verdi Fakat Setup Yok Napam

interentt'en güncel pes 2014 setup indirip 0 dan kuracaksınız ardından crackleyip başarıyla girebilirsiniz.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Axe' Alıntı:
Süloo' Alıntı:
Axe' Alıntı:

interentt'en güncel pes 2014 setup indirip 0 dan kuracaksınız ardından crackleyip başarıyla girebilirsiniz.

Kardeşim Arıyom Ama Düzgün Bulamıyom Sen Biliyosan Linki Yazsana Ya :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...