4 Eyl 2019 #1 StRangerR Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği Seçkin Üye Katılım 26 May 2016 Mesajlar 593 Çözümler 3 Tepki puanı 56 Ödüller 9 10 HİZMET YILI beyler allah için yardım edin bir virüs bulaştı tum dosyalarımı .peta uzatısı oldu hıc bıseyı açamıyorum böyle oldu ben not defterıyle actım sonrada böyle oldu plssssss Ekli dosyalar Adsız.png 414.9 KB · Görüntüleme: 73
beyler allah için yardım edin bir virüs bulaştı tum dosyalarımı .peta uzatısı oldu hıc bıseyı açamıyorum böyle oldu ben not defterıyle actım sonrada böyle oldu plssssss
4 Eyl 2019 #2 [CoolKid] C Kodlama üzerine çalışıyor Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2019 Mesajlar 53 Tepki puanı 19 Yaş 23 6 HİZMET YILI Güzel kardeşim o virüs değil birlikte açdan dosyasını seçerek yapabilirsin indirdiğin dosyayı yapan adam komiklik yapmış
Güzel kardeşim o virüs değil birlikte açdan dosyasını seçerek yapabilirsin indirdiğin dosyayı yapan adam komiklik yapmış
4 Eyl 2019 Konuyu başlatan #3 StRangerR Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği Seçkin Üye Katılım 26 May 2016 Mesajlar 593 Çözümler 3 Tepki puanı 56 Ödüller 9 10 HİZMET YILI [CoolKid]' Alıntı: Güzel kardeşim o virüs değil birlikte açdan dosyasını seçerek yapabilirsin indirdiğin dosyayı yapan adam komiklik yapmış Genişletmek için tıklayın ... hoacm ilk yukledıgımde .peta uzantılıydı bende notepadd açtım böyle oldu ıyıce
[CoolKid]' Alıntı: Güzel kardeşim o virüs değil birlikte açdan dosyasını seçerek yapabilirsin indirdiğin dosyayı yapan adam komiklik yapmış Genişletmek için tıklayın ... hoacm ilk yukledıgımde .peta uzantılıydı bende notepadd açtım böyle oldu ıyıce
4 Eyl 2019 #4 Archéva in your area Süper Üye Katılım 30 Ağu 2017 Mesajlar 1,412 Çözümler 56 Tepki puanı 4,048 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Özelliklere gir. Birlikte Aç'ı değiştirip WinRAR yapmayı dener misin? Bir de virüs programınla bilgisayarını tarat nolur nolmaz.
Özelliklere gir. Birlikte Aç'ı değiştirip WinRAR yapmayı dener misin? Bir de virüs programınla bilgisayarını tarat nolur nolmaz.
4 Eyl 2019 Konuyu başlatan #5 StRangerR Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği Seçkin Üye Katılım 26 May 2016 Mesajlar 593 Çözümler 3 Tepki puanı 56 Ödüller 9 10 HİZMET YILI ARCONIX' Alıntı: Özelliklere gir. Birlikte Aç'ı değiştirip WinRAR yapmayı dener misin? Bir de virüs programınla bilgisayarını tarat nolur nolmaz. Genişletmek için tıklayın ... böyle oldu sımdıde Ekli dosyalar Adsız.png 339.1 KB · Görüntüleme: 60
ARCONIX' Alıntı: Özelliklere gir. Birlikte Aç'ı değiştirip WinRAR yapmayı dener misin? Bir de virüs programınla bilgisayarını tarat nolur nolmaz. Genişletmek için tıklayın ... böyle oldu sımdıde
4 Eyl 2019 #6 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Klasör sabitleme virüsü yemişsin
4 Eyl 2019 #7 ihsaloldumanne I Ich heiße Dimitris Onaylı Üye Katılım 20 Nis 2018 Mesajlar 148 Tepki puanı 561 Ödüller 6 Yaş 26 8 HİZMET YILI Buyur kardesim
4 Eyl 2019 Yasaklandı #8 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI klasorun adı neden polis acaba
4 Eyl 2019 Konuyu başlatan #9 StRangerR Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği Seçkin Üye Katılım 26 May 2016 Mesajlar 593 Çözümler 3 Tepki puanı 56 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Forgived' Alıntı: klasorun adı neden polis acaba Genişletmek için tıklayın ... dayım polis onun mezunıyet fotoları var aslında format atacaktım ama onlar gıtmseın dıye atmadım oke
Forgived' Alıntı: klasorun adı neden polis acaba Genişletmek için tıklayın ... dayım polis onun mezunıyet fotoları var aslında format atacaktım ama onlar gıtmseın dıye atmadım oke
4 Eyl 2019 #10 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Hangi programi acinca böyle oldu?
4 Eyl 2019 Yasaklandı #11 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI mertcanbagatır' Alıntı: dayım polis onun mezunıyet fotoları var aslında format atacaktım ama onlar gıtmseın dıye atmadım oke Genişletmek için tıklayın ... Ozaman sana vırusu atanı dayına soyle baksın bı caresıne
mertcanbagatır' Alıntı: dayım polis onun mezunıyet fotoları var aslında format atacaktım ama onlar gıtmseın dıye atmadım oke Genişletmek için tıklayın ... Ozaman sana vırusu atanı dayına soyle baksın bı caresıne
4 Eyl 2019 Konuyu başlatan #12 StRangerR Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği Seçkin Üye Katılım 26 May 2016 Mesajlar 593 Çözümler 3 Tepki puanı 56 Ödüller 9 10 HİZMET YILI mertcanbagatır' Alıntı: dayım polis onun mezunıyet fotoları var aslında format atacaktım ama onlar gıtmseın dıye atmadım oke Genişletmek için tıklayın ... Ugrastırmaya gerek yok Post automatically merged: 4 Eyl 2019 ihsaloldumanne' Alıntı: Buyur kardesim Genişletmek için tıklayın ... Olmafı hocam hayla aynı Post automatically merged: 4 Eyl 2019 Fotoları kurtarmanın yolu yokmu ya flaş. Falan atsam Post automatically merged: 4 Eyl 2019 OnuralpAga' Alıntı: Hangi programi acinca böyle oldu? Genişletmek için tıklayın ... Bi program. Yukelmiştim hile ondan oldu galıba ya fotolar gitti kurtaramazmıyız Son düzenleme: 4 Eyl 2019
mertcanbagatır' Alıntı: dayım polis onun mezunıyet fotoları var aslında format atacaktım ama onlar gıtmseın dıye atmadım oke Genişletmek için tıklayın ... Ugrastırmaya gerek yok Post automatically merged: 4 Eyl 2019 ihsaloldumanne' Alıntı: Buyur kardesim Genişletmek için tıklayın ... Olmafı hocam hayla aynı Post automatically merged: 4 Eyl 2019 Fotoları kurtarmanın yolu yokmu ya flaş. Falan atsam Post automatically merged: 4 Eyl 2019 OnuralpAga' Alıntı: Hangi programi acinca böyle oldu? Genişletmek için tıklayın ... Bi program. Yukelmiştim hile ondan oldu galıba ya fotolar gitti kurtaramazmıyız
4 Eyl 2019 #13 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Knk Format At Benim Pc Hepsi Farklı Bir Uzantı Oldu Geçmedi Format Attık Düzeldi