Photoshop paylaşımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın elimde bazı çalışmalar var bunları ben kendim yaptım sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. Her türlü eleştiriye açığım ayrıca kendimi geliştirmem gereken noktada yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar...

1
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2

3

4

5

6

7

8

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kendin de bir şeyler katmaya çalışabilirsin. Tutorial'a bağlı kalmaktan biraz çıkıp kendi gözün ile de zevklendirmeye bak çalışmaları. Genelde Logo üzerine yaptığın için aydınlatıcı şeylerin olması gerekir diye düşünüyorum. Emeğine sağlık, iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
galiba template yapmışsın kendini biraz daha geliştir derim ilerde ps işine yarar

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Beşinci fotoğrafdaki yazının arkasına da güzel bir çalışma yaparsan daha iyi hâle gelebilir.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kendin çizmediğin tasarımlara ben yaptım dememelisin dostum :) başarılar

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kendin çizmediğin tasarımlara ben yaptım dememelisin dostum :) başarılar
Ben bir şeyleri örnek alarak ve kendimi böyle geliştirmeyi tercih ettim sonuç olarak ne kadar örnek almış olsam da o çalışmayı ben yaptım :)

İyi Forumlar...
Post automatically merged:

Kendin de bir şeyler katmaya çalışabilirsin. Tutorial'a bağlı kalmaktan biraz çıkıp kendi gözün ile de zevklendirmeye bak çalışmaları. Genelde Logo üzerine yaptığın için aydınlatıcı şeylerin olması gerekir diye düşünüyorum. Emeğine sağlık, iyi forumlar
Öyle yapmayı düşünüyorum ama biraz yardıma ihtiyacım oluyor bunun için bi rehbere ihtiyacım var ve bu desteği bulamadığımdan dolayı sadece 30dk lık yayınlanan videolara bağlı kalıyorum.

İyi Forumlar...

Beşinci fotoğrafdaki yazının arkasına da güzel bir çalışma yaparsan daha iyi hâle gelebilir.
Tavsiyen için teşşekürler.

İyi Forumlar...

galiba template yapmışsın kendini biraz daha geliştir derim ilerde ps işine yarar
Kendime ait bir website yapmayı düşünüyorum ve bu web sitenin herşeyini kendim bizzat tek başıma yapma taraftarıyım ancak biraz daha üstüne düşmem gerektiği konusunda hem fikiriz tavsiyen için teşşekür ederim.

İyi Forumlar...

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ben bir şeyleri örnek alarak ve kendimi böyle geliştirmeyi tercih ettim sonuç olarak ne kadar örnek almış olsam da o çalışmayı ben yaptım :)

İyi Forumlar...

Öyle yapmayı düşünüyorum ama biraz yardıma ihtiyacım oluyor bunun için bi rehbere ihtiyacım var ve bu desteği bulamadığımdan dolayı sadece 30dk lık yayınlanan videolara bağlı kalıyorum.

İyi Forumlar...

Tavsiyen için teşşekürler.

İyi Forumlar...

Kendime ait bir website yapmayı düşünüyorum ve bu web sitenin herşeyini kendim bizzat tek başıma yapma taraftarıyım ancak biraz daha üstüne düşmem gerektiği konusunda hem fikiriz tavsiyen için teşşekür ederim.

İyi Forumlar...
Örnek almak ayrı direk almak ayrı. Maalesef çizimler senin değil o açıdan söylüyorum

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Örnek almak ayrı direk almak ayrı. Maalesef çizimler senin değil o açıdan söylüyorum
Yine de tavsiyen için sağol sizlerin desteği ile ilerleyeceğim yardımcı olursanız geliştireceğim kendimi.

İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...