Onaylı Üye
PS yapmaya başladım, fakat ne ile çalışacağımı veya ne pslayacağımı bilemiyorum aklıma da pek şey gelmiyor, arabalardan hoşlanmıyorum araba dışında ps örnekleri söylermisiniz, teşekkürler..
radien bluur fırçaları çalış veya saç gibi hassas ensnelerin arka plandan ayrılamsını deneyebilrsin. fırça hassasiyeti ve kullanılacağı yerler çok önemlidir. bana kalırsa dağınık saçlar üzerinde çalışaiblrsin.PS yapmaya başladım, fakat ne ile çalışacağımı veya ne pslayacağımı bilemiyorum aklıma da pek şey gelmiyor, arabalardan hoşlanmıyorum araba dışında ps örnekleri söylermisiniz, teşekkürler..
Teşekkürler, deneyeceğim <radien bluur fırçaları çalış veya saç gibi hassas ensnelerin arka plandan ayrılamsını deneyebilrsin. fırça hassasiyeti ve kullanılacağı yerler çok önemlidir. bana kalırsa dağınık saçlar üzerinde çalışaiblrsin.
Güzel, Güzel içerik eyw bunu beğendim deneyeceğim..Mesala birinin tişörtünde marka var onu silmeyi başla yani ilk olarak deneme al yani nasıl diyim örnek al o nesneden ona göre photoshopla