[PHP]MySQL Hatası Alıyorum Yardım Eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mrslbili/public_html/inc/baglan.php on line 3

Beyler siteye girince böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kod:
$connection = mysqli_connect("127.0.0.1", "kullanıcıadı", "şifre", "database adı");

mysqli kullanmalısın diyor.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kardeş sen pdo kullanıosun ya script pdo olarak kodlanmış yada kullandıgın firma mysql kabul ediyor leftspacenin dedigi gibi pdo her firmada kullnılamıyor aynısı benim başımada gelmişti maç sitem mesala benimkide pdo mysql kabul etmiyor kullandıgım firma

Reverser
Ödüller
13
8 HİZMET YILI
Php sürümün 7 ve uzeri sanırsam onun için kodları mysqli ye çevirmen lazım yâda php sürümünü düşür.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@Pikachu7 arkadaş suan pdo kullanıyor ve kullandıgı firma pdoda çalışmıyor benim başımada geldi aynısı yani kodları pdodan mysql geçirmek baska sansı yok

Reverser
Ödüller
13
8 HİZMET YILI
@Pikachu7 arkadaş suan pdo kullanıyor ve kullandıgı firma pdoda çalışmıyor benim başımada geldi aynısı yani kodları pdodan mysql geçirmek baska sansı yok
php sürümünden dolayı deprecated bir api kullanıyor hatası ondan php sürümünü düşürürse hata almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...