Onaylı Üye
Bir epin sitesi açtım hazır script kurdum fakat ödeme entegrasyonunu kuramadım.PHP Bilgim yeterli seviyede değil.Yardımcı olucak varsa dm atabilirmi.Siteyi buradan paylaşmayacağım yetkililerin bilgisine.
Apiyi her ödeme şirketi veriyor sorun shopierde değil.Hazır scriptleri editlemek çok zor diye biliyorum.Api kuramadım onun için yardım konusu açtım.shopier apisi elinizde mevcut değil mi ?
Evet apide sorun yok apiyi siteme göre editliyorum fakat sitemdeki script modesy hazır scripti olduğu için editleyemiyorum.Admin panelinde 5-6 tane ödeme şirketinin hazır apisi kurulmuş sadece api key giriyoruz bitiyor.Fakat o ödeme şirketlerine kayıt olmam gerekiyor bunun içinde vergi levhası vs istiyorlar.Shopier ödeme apisini kuramadım siteye çok yatırım yaptım fakat böyle olacağını beklemiyordum açıkçası.Dediğini pek anlamadım bilgim yok fakat belki bu işine yarar :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ücretli olarak bu işleri yapanlar var.Apiyi her ödeme şirketi veriyor sorun shopierde değil.Hazır scriptleri editlemek çok zor diye biliyorum.Api kuramadım onun için yardım konusu açtım.
Post automatically merged:
Evet apide sorun yok apiyi siteme göre editliyorum fakat sitemdeki script modesy hazır scripti olduğu için editleyemiyorum.Admin panelinde 5-6 tane ödeme şirketinin hazır apisi kurulmuş sadece api key giriyoruz bitiyor.Fakat o ödeme şirketlerine kayıt olmam gerekiyor bunun içinde vergi levhası vs istiyorlar.Shopier ödeme apisini kuramadım siteye çok yatırım yaptım fakat böyle olacağını beklemiyordum açıkçası.