ben onaylı üye olamadım ama açıklar mısın bende indirdim herşeyi en sonuna geldim sitede indirme izniniz yoktur diyor :\Forumdaki WSReborn ücretsiz olmasına rağmen güzel bir script, ban sorunu da yok.
diğer yerlerde ücretli onlara gerek yok o zaman değil miSitedeki bence
Forumda zaman geçir, buradaki konulara yorum yap. 50 yorumu geçtikten sonra onaylı üye oluyorsun. Onaylı üye olduktan sonra scripti kullanabilirsin. Burada https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ üye gruplarının özelliklerini ve hangi gereksinimleri istediklerini dair her şeyi bulabilirsin.ben onaylı üye olamadım ama açıklar mısın bende indirdim herşeyi en sonuna geldim sitede indirme izniniz yoktur diyor :\
Report etmediler mi hocam 3 ay iyi bi süresitedeki gayet iyi güvelik duvarını kapat hileyici çalıştırdığın programı usb içine atıp çalıştır her pc açıp kaparken %temp% doyasını tamizle (c)deki WSReborn dosyasını sürekli sil 2 günde bir wifi reset at ığ değişsin prefetch dosyasını temizle oyun içi sohpetlerine dikat et küfür etme report yeme oyuna günceleme geldiğinde sc girme bi kaç gün ben bu yaptıklarımla kendi hesabımda 3 aydır oynuyorum bide sitede güzel confingler mevcut onları kunlanabilrisin.
burdaki bedava hile toirden bin kat daha iyikatarina için en iyisi nyrex ama genel olarak fiyat performans açısından toir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?