pi̇yasadaki̇ si̇zce en İyi̇ script hangi̇si̇

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben onaylı üye olamadım ama açıklar mısın bende indirdim herşeyi en sonuna geldim sitede indirme izniniz yoktur diyor :\
Forumda zaman geçir, buradaki konulara yorum yap. 50 yorumu geçtikten sonra onaylı üye oluyorsun. Onaylı üye olduktan sonra scripti kullanabilirsin. Burada https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ üye gruplarının özelliklerini ve hangi gereksinimleri istediklerini dair her şeyi bulabilirsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
WSReborn ücretsiz olmasına rağmen güzel bir script ban sorunu da dalgaya yakalanmadıkça sorun gibi görünmüyor

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
free olarak 1. wsr 2. bypasslı hanbot
ücretli olarak 1. ls 2. rtx 3. pentasharp veya zenbot olabiir

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sitedeki gayet iyi güvelik duvarını kapat hileyici çalıştırdığın programı usb içine atıp çalıştır her pc açıp kaparken %temp% doyasını tamizle (c)deki WSReborn dosyasını sürekli sil 2 günde bir wifi reset at ığ değişsin prefetch dosyasını temizle oyun içi sohpetlerine dikat et küfür etme report yeme oyuna günceleme geldiğinde sc girme bi kaç gün ben bu yaptıklarımla kendi hesabımda 3 aydır oynuyorum bide sitede güzel confingler mevcut onları kunlanabilrisin.
Report etmediler mi hocam 3 ay iyi bi süre 😂

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Forumdaki WSReborn ücretsiz olmasına rağmen güzel bir script. 4 yıldır bansız kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
en iyisi legendsende 1 günlük 200 lira ama. Ayda 100-130 dollar vercek paran varsa al. yoksa Ws kulan. Ws güzel

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
katarina için en iyisi nyrex ama genel olarak fiyat performans açısından toir derim

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka burdaki bedava olmasına göre iyi ama parayla daha iyileri var tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...