Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Pikachu reis acaba pubg lite hilesi ne zaman cıkar 2-3 hafta demişsin ama sonuç yok galiba bu hafta carsamba cıkar demişler ama yok
Adamlar güzel, güvenli, ban riski düşük hile için uğraşıyorlar. Biraz sabır.Katılıyorum.Eğer çıkmayacaksa haber verilsin beklemesin bunca insan.
İnserte bas@loFt merhaba hile tam ekrandayken (f11 e basınca) gözükmüyor sorun nedir acaba?
Bekleme hocam o zaman hile kodlamak veya üzerinde durmak kolay bir şey değildir bunun binbir türlü denemesi var sizler için ban yememeniz için en güzel şekilde ayarlar iken nedir bu ters tepki? burada kalkıp hileden sınırsız ban yesen daha mı hoş olur bu durumdan memnun değilseniz formda işiniz nedir adamlar en güzel şekilde yapmak için en iyisini yapmak için uğraşıyorlar hileyi istiyorsan bekleyeceksin eğer ki beklemeyi sevmeyen insanlarsanız gidin paralı alın kullanın ama unutmayın her hilede ban riski vardır burada ücretsiz şekilde kullanıyorsunuz yine laf atıyorsunuzKatılıyorum.Eğer çıkmayacaksa haber verilsin beklemesin bunca insan.
Eğer hile çıkmayacak olsaydı konu açılmaz idi, boş düşüncelere kapılmayınKatılıyorum.Eğer çıkmayacaksa haber verilsin beklemesin bunca insan.