Uzman Üye
Piknik Alanları Açılacakmı Bilgisi Olan Varmı Açılmaz İse Nasıl Kaçak Gireriz 
knk inşallah açılır arkadaşlarla çok hazırlandık boşa gidecek yoksatürk milletininde beyni şeytanlığa çalışıyor vallahi açılmazsa nasıl kaçacağız diyor
piknik alanları açılıcak galiba halı saha havuzlar fln kabalı olacak bide 1 kaç tane daha şey vardı aklımda değil
knk ben direkt mangal ormanı var burda oyle yerler açıkmı gibisinden sordumadana da yaşıyorum ve burda bi sıkıntı yok gibi merkez park da herkes otuyor cimenlere filan
türkiye milletinin* olucaktı sanırım otürk milletininde beyni şeytanlığa çalışıyor vallahi açılmazsa nasıl kaçacağız diyor
piknik alanları açılıcak galiba halı saha havuzlar fln kabalı olacak bide 1 kaç tane daha şey vardı aklımda değil
ormanının derinliklerine giriceksen bence sıkıntı olmazknk ben direkt mangal ormanı var burda oyle yerler açıkmı gibisinden sordum
Normalleşme virüsleşmeye dönecek gibiaçılacak heralde yavaş yavaş normalleşmeye gidiyoruz
Adam kaçak bi şekilde piknik diyor nasıl normalleşecezMesire ve piknik alanları için kesin bir bilgi verilmedi dostum
Kaçak gitme ya jandarma ya polis vay benim hemşerim gelmiş dedikten sonra ceza kombosu yaparlar sana
Bizde gitmek için deli taylar gibi yerimizde duramıyoruz ama bu aralar gitmemek daha iyi
Post automatically merged:
Normalleşme virüsleşmeye dönecek gibi