güncel hocam geforce experience dan güncelliyorum geldikçeEkran kartı driverların güncelmi ?
ne clienti hocam oyunun clienti yok baya basıyosun açılıyo kendisi ? epic games üzerinden oynuyorum ondan mı bahsediyosunHocam dili degiştirmekle sorun çözülmez cilientinde sorun vardır bi dosyaları gözden geçir derim
Oyunu açtığımda sadece imleç ve siyah ekran görüyorum, internette dili ve bölgeyi en-uk yapın diyordu yaptım yine olmadı. Hatayı alıp çözen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?
Hocam ben epic gamesden oynamiyorum o yüzden olabilirmine clienti hocam oyunun clienti yok baya basıyosun açılıyo kendisi ? epic games üzerinden oynuyorum ondan mı bahsediyosun
Bilgisayarı yeniden başlatıp da denedim maalesef çoğu insanın başına gelmiş farklı çözümler bulmuşlar ancak işe yaramıyor bende.Driver sorunu değilse o sırada çalışan başka bir uygulama ile çakışıyor olabilir, herşeyi kapatıp denermisin çalıştırmayı.
Bu çözüm pillars of eternity 2 oyununa ait ancak yine de denedim bir fark yaratmadı. Visuallarım ve diretcx im güncel.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ek olarak vcruntimes (all) kurmanız ve directx güncellemeyi unutmayın.