hagi interneti kullanıyorsan ara gelsinler ücretsiz yaparlar her şeyi ve global veri kısıtlaması var ülkelerde ara bi sor istersenSelam arkadaşlar, Yıllardır hep masaüstü bilgisayar kullanmıştım ,ethernet kablosuyla internete bağlandığım için genellikle pingim genelde yüksek olsa da kopma felan yaşamıyordum,zaten modem direk benim masamda oluyordu, fakat bu yıl daha hızlı bir internete geçiş yaptık, ve ben de laptop kullanmaya başladım. Oyunlarda 1 dakika kadar düzgün bir pingle oynayabiliyorum ondan sonrasında pingim çok yükseliyor hatta onu da geçtim internet direk kopuyor ve bir süre gelmiyor. Bu sorunu ethernet kablosu ile düzeltmek istiyorum fakat modem ile aramda çok uzun olmasa da bir mesafe var. 15 metrelik bir kabloyu koridor boyunca dolaştırmamak için önce bu kablo sorunumu düzeltir mi bunu size danışmak istedim.
Ayrıca kaliteli bir kablo biliyorsanız yazabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim şimdiden)
Arayalım bakalımhagi interneti kullanıyorsan ara gelsinler ücretsiz yaparlar her şeyi ve global veri kısıtlaması var ülkelerde ara bi sor istersen
dene olmazsa modemini değiştir veya daha fazla ücrete internet alArayalım bakalım
sağolalt yapıyla ilgili sorun vardır teknik desteğe ulaş
Aynen onları kapattım şimdione drive yedeklemesi falan yapıyordur baktın mı
benimde öyleymiş 2 gün delirmiştim oyun oynayamadım sonradan buldum düzeldi mi seninkiAynen onları kapattım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?