- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Banlı Üye
türk telekomhangi sağlayıcıyı kullanıyosunuz
türk telekomhangi sağlayıcıyı kullanıyosunuz
aga benim şuan oyunda sabit 70 -80 120 130 olarak ms çıkıyor hiç indiği yok normalde 40 ms de oynuyodum nedenini anlamadımsunucu kaynaklı ping artışıda olabilir hocam.
Superonline sa net çağrı merkezinden ip bloğunu değiştirin düzelir.oyunlarda ilk başlangıçta 70 ms fln alıyorum sonrasında 500 lere fln çıkıyo oyun csgo bu arada internet hız testi yaptım 7 pingim çıkıyo sizcede anormal bişey yokmu nasıl ms sabitlerim yada nasıl düşürürm
Servis sağlayıcınızla görüştünüzmü acaba hocam paket veri sorunu da olabilir.aga benim şuan oyunda sabit 70 -80 120 130 olarak ms çıkıyor hiç indiği yok normalde 40 ms de oynuyodum nedenini anlamadım
bende ping cs go da çok yükseliyor ne yaptı isem çözüm olmadı.İnternet hızın ve pingin normal iken oyunda pingin yüksek olması, sunucu kaynaklı olabilir. Kablosuz mu bağlanıyorsun, kablo üzerinden mi? Eğer kablosuz isen, paket kaybın yüksek olabilir. Kablolu bağlantın varsa, aşağıdaki videoyu inceleyip yaparsan faydalı olabilir.
BEN SUPERBOX KULLANIYORUM 5 KURUŞ ETMİYOR,PUBG 100 VE 88 MS DE OYNAMAMA RAGMEN YİNDE BİR RAKİPLE KARŞILAŞTIĞIM ZAMAN PING BİR ANDA 500LERE ÇIKIYOR,RAKİİP BENİ VURDUĞU ZAMAN 2 DK SONRA ÖLMÜŞ OLDUĞUMU ANLIYORUMtürk telekom
müşteri hizmetlerini arayarak sorununa çözüm bulabilirsin brooyunlarda ilk başlangıçta 70 ms fln alıyorum sonrasında 500 lere fln çıkıyo oyun csgo bu arada internet hız testi yaptım 7 pingim çıkıyo sizcede anormal bişey yokmu nasıl ms sabitlerim yada nasıl düşürürm