Hocam gta V serverlarında ping alman normal aşırı derece de yüklenme var zaten oyuna talep fazla olayın senlik olduğunu düşünmüyorum arkadaşların dedikleri gibi akk ile alakası yok
İnternetini senden izinsiz kullanan uygualamalar olabilir ya da hala devam eden indirmelerin ping sorunu internet sağlayıcısından da kaynaklanabilir bende de var şu aralar
gta 5 indirmiştim toplamda 94 gb ondan sonra oyunlarda ping olmaya başladı internet açtım kapadım ondan sonra interne hız testi yaptım 6 pingim çıktı ben anlamadım sadece oyunda pingim var peki sizce oyun indirmek interneti yavaşlatırmı saçma yorumlar yazmayın tek tek raporlanacaktır
AKK Kalktı Oyunu İndirmek Sınır Getirmez Sana Ben Genelde Sınırsız Olmasına Rağmen Netim Gece 2 Den Sonra İndiriyorum Ama Bazı Net Paketleri Sınırlı Olabiliyor Dikkat Et
gta 5 indirmiştim toplamda 94 gb ondan sonra oyunlarda ping olmaya başladı internet açtım kapadım ondan sonra interne hız testi yaptım 6 pingim çıktı ben anlamadım sadece oyunda pingim var peki sizce oyun indirmek interneti yavaşlatırmı saçma yorumlar yazmayın tek tek raporlanacaktır