ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ApranaXx
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam gta V serverlarında ping alman normal aşırı derece de yüklenme var zaten oyuna talep fazla olayın senlik olduğunu düşünmüyorum arkadaşların dedikleri gibi akk ile alakası yok

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İnternetini senden izinsiz kullanan uygualamalar olabilir ya da hala devam eden indirmelerin :) ping sorunu internet sağlayıcısından da kaynaklanabilir bende de var şu aralar

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam sunucunun yerine bağlı bir Ping sorunu yaşıyor olabilirsin

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
gta 5 indirmiştim toplamda 94 gb ondan sonra oyunlarda ping olmaya başladı internet açtım kapadım ondan sonra interne hız testi yaptım 6 pingim çıktı ben anlamadım sadece oyunda pingim var peki sizce oyun indirmek interneti yavaşlatırmı saçma yorumlar yazmayın tek tek raporlanacaktır
AKK Kalktı Oyunu İndirmek Sınır Getirmez Sana Ben Genelde Sınırsız Olmasına Rağmen Netim Gece 2 Den Sonra İndiriyorum Ama Bazı Net Paketleri Sınırlı Olabiliyor Dikkat Et

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
gta 5 indirmiştim toplamda 94 gb ondan sonra oyunlarda ping olmaya başladı internet açtım kapadım ondan sonra interne hız testi yaptım 6 pingim çıktı ben anlamadım sadece oyunda pingim var peki sizce oyun indirmek interneti yavaşlatırmı saçma yorumlar yazmayın tek tek raporlanacaktır
See the server settings, you may be playing on a foreign server so the ping variation !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...