Seçkin Üye
Sa beyler Lolde ping sorunu var 1500 ms oluyo 350 ye düşüyo 2000 oluyo nasıl düzeltebilirim lol oynayamaz oldum bundan 4 5 gün öncesinde sabit 15ms ile oynuyordum bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır
Türk Telekominternetin ne kanka belki onda sıkıntı vardır
15ms alırken 360a kadar yükselmesi garip geldialtyapı ve kullandığınız operatöre bağlı bişey bide wifi açıksan tam battık![]()
Türk Telekom leş bendede aynıSa beyler Lolde ping sorunu var 1500 ms oluyo 350 ye düşüyo 2000 oluyo nasıl düzeltebilirim lol oynayamaz oldum bundan 4 5 gün öncesinde sabit 15ms ile oynuyordum bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır
tek çare format atma değildir internetten bakarasan çözebilirsintek çare format kanka
as kanka şimd iinternet testi yap eğer aldın internetten aşağıdaysa müşteri hizmetlerine danım eğer aldığın internetin hepsi geliyorsa windows da bi sıkıntı vardır yada akrakda internet yiğen bir program yüklemissindir internetten arama yap bulursun bundan başka çözümüm yokSa beyler Lolde ping sorunu var 1500 ms oluyo 350 ye düşüyo 2000 oluyo nasıl düzeltebilirim lol oynayamaz oldum bundan 4 5 gün öncesinde sabit 15ms ile oynuyordum bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır