Arka planda internet kullanan ve işine yaramayan varsa kapat, görev yöneticisinden lol'e yüksek öncelik ver, modeme reset at, vpn kullanarak dene.Sa beyler Lolde ping sorunu var 1500 ms oluyo 350 ye düşüyo 2000 oluyo nasıl düzeltebilirim lol oynayamaz oldum bundan 4 5 gün öncesinde sabit 15ms ile oynuyordum bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır
resetle deneSa beyler Lolde ping sorunu var 1500 ms oluyo 350 ye düşüyo 2000 oluyo nasıl düzeltebilirim lol oynayamaz oldum bundan 4 5 gün öncesinde sabit 15ms ile oynuyordum bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır
bu aralar biraz sıkıntı var bende böyle durumlar yaşıyorumSa beyler Lolde ping sorunu var 1500 ms oluyo 350 ye düşüyo 2000 oluyo nasıl düzeltebilirim lol oynayamaz oldum bundan 4 5 gün öncesinde sabit 15ms ile oynuyordum bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır
büyük ihtimal wifiye çok bağlanan yada az bağlanan ama sabah aksam video izleyenler vardır ondan olabilir başkada çare yok bence ama wifiye fazla bağlanan olmadıgı halde laga biniyorsan format at düzellmezse müşteri hizmetlerini ara derimSa beyler Lolde ping sorunu var 1500 ms oluyo 350 ye düşüyo 2000 oluyo nasıl düzeltebilirim lol oynayamaz oldum bundan 4 5 gün öncesinde sabit 15ms ile oynuyordum bunu düzeltmemin bir yolu varmıdır