ping sorunum var. (yorum kasmaya gelenler kesinlikle uzak dursun) !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ilk modem ara yüzünden resetle ya da
şu video ya bak bndede vardı resetledim olmadı bunda oldu

Üye
6 HİZMET YILI
genel olarak internetlerde sıkıntı
Post automatically merged:

Kabloda Sorun olabilir alt yapın vsvs

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum genel olarak internetlerde bence sıkıntı var bendede aynı sıktı vodafone kulanıyorum ardım sordum yüklenme oldugu için kıstkları o yuzden kesilme oldugunu söylediler bana

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
herkesa evde olduğu için bence bende de var çünkü

CPW

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Dns ayarlarını değiştir: 8.8.8.8
8.8.4.4
Bu pinginş düşürür birde
CMD yi aç
ping -t "modem arayüzüne girdiğin kod ya ıp ni yaz" enterla
(Tırnak işaretini kaldır)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu covid-19 sebebiyle internet kullanımı arttı. Bu sebeble oturduğun bölgede internet sağlayıcında yoğunluk olabilir. Müşteri hizmetlerini arayıp konuş istersen. Belki onlar yardımcı olabilir. Kablo ile bağlanmana rağmen ping olması hiç hayıra alamet değil.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir ping sorunu ile karşınızdayım bilgisayarımda nedense ping var wireless kullanıyorum fakat wireless de bir sorun olmadığına eminim modem hemen yanımda kablo bağlantısı ile aynı hatayı alıyorum net iyi güzel fakat oyunda pingim 32 sabitken birden 7 8 k ya fırlıyor arkada açık olan hiç bir uygulama yok hemde hiç yok. windows update vs falan da kapalı evde interneti kullanana başka bir cihaz da yok neden böyle anlamıyorum önceden böyle bir osrun yok du sorun bilgisayarda bundan eminim modemde değil ne yapabilrim ?
superonline sağlayıcım.
Kardeşim çeşitli sitelerde ping testi yaptığında ne kadar alıyorsun belirte bilirmisin. Ben yabancı ülkede yaşıyorum 1 ping alıyorum o testlerde ama genelde yürk serverlerinde 80-90 sabit.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Suan Turkiye geleni evde oldugu icin turkiye capında internet yavaslıyı var

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
%90 altyapıdan olabilir ama genel sıkıtı ya cogu kez cogu oyunda bendne kopuyor sen bi yetkili bi birimi ara artık kimden aldıysan interneti vodafone türksel vb. gibi ara düzelmesi umuduyla ama genel sorun zor yani çok yüklenme var suanda internetlere

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kablo ile modemi PC'na bağladıysan ping olmaması gerekir. İnternet sağlayıcını arayıp sorununu ilet, yardımcı olabilirler. Oynadığın oyununun sunucularında oluşan bir hatadan kaynaklı veri gönderme işlemi gecikiyor olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba bir ping sorunu ile karşınızdayım bilgisayarımda nedense ping var wireless kullanıyorum fakat wireless de bir sorun olmadığına eminim modem hemen yanımda kablo bağlantısı ile aynı hatayı alıyorum net iyi güzel fakat oyunda pingim 32 sabitken birden 7 8 k ya fırlıyor arkada açık olan hiç bir uygulama yok hemde hiç yok. windows update vs falan da kapalı evde interneti kullanana başka bir cihaz da yok neden böyle anlamıyorum önceden böyle bir osrun yok du sorun bilgisayarda bundan eminim modemde değil ne yapabilrim ?
superonline sağlayıcım.
usta sıfırlamayı dene ama bendede aynı sorun var net internette felan iyi dediğin gibi oyunlarda sabitken birden fırlıyor ben reset atıyorum 1 2 saat sonra tekrar eski haline dönüyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
superonline sağlayıcım.
kardeşim modeme bi reset çak hiç bir şey kalmaz emin ol sonra pc yi yeniden başlat canavar gibi oyn oynarsın ping die bir şey kalmaz ortada :D hadi ii geceler
Modeme Hemen reset Çak olmiyo Belki Bilgisayarında sır sorun? Boş reset Çakmasın adam

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bende de aynı sorun var müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyor onlar da kaç gündür oyun oynayamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arada bir Server a da ping sorunu oluyo ve belki internet in şifreni biri bulup kullanıyor olabilir(ev dışından). Sana kolay gelsin bu konuda

Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Superonline pişmanlıktır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ahhh Superonline Ahhhh Bende Aynı Sorunu Yaşıyorum Kardo 36 K Gördüğümü Bile Hatırlıyorum En Mantıklısı Superonline Kullanmamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...