Kardeşim çeşitli sitelerde ping testi yaptığında ne kadar alıyorsun belirte bilirmisin. Ben yabancı ülkede yaşıyorum 1 ping alıyorum o testlerde ama genelde yürk serverlerinde 80-90 sabit.arkadaşlar merhaba bir ping sorunu ile karşınızdayım bilgisayarımda nedense ping var wireless kullanıyorum fakat wireless de bir sorun olmadığına eminim modem hemen yanımda kablo bağlantısı ile aynı hatayı alıyorum net iyi güzel fakat oyunda pingim 32 sabitken birden 7 8 k ya fırlıyor arkada açık olan hiç bir uygulama yok hemde hiç yok. windows update vs falan da kapalı evde interneti kullanana başka bir cihaz da yok neden böyle anlamıyorum önceden böyle bir osrun yok du sorun bilgisayarda bundan eminim modemde değil ne yapabilrim ?
superonline sağlayıcım.
usta sıfırlamayı dene ama bendede aynı sorun var net internette felan iyi dediğin gibi oyunlarda sabitken birden fırlıyor ben reset atıyorum 1 2 saat sonra tekrar eski haline dönüyorarkadaşlar merhaba bir ping sorunu ile karşınızdayım bilgisayarımda nedense ping var wireless kullanıyorum fakat wireless de bir sorun olmadığına eminim modem hemen yanımda kablo bağlantısı ile aynı hatayı alıyorum net iyi güzel fakat oyunda pingim 32 sabitken birden 7 8 k ya fırlıyor arkada açık olan hiç bir uygulama yok hemde hiç yok. windows update vs falan da kapalı evde interneti kullanana başka bir cihaz da yok neden böyle anlamıyorum önceden böyle bir osrun yok du sorun bilgisayarda bundan eminim modemde değil ne yapabilrim ?
superonline sağlayıcım.
arkadaşlar merhaba bir ping sorunu ile karşınızdayım bilgisayarımda nedense ping var wireless kullanıyorum fakat wireless de bir sorun olmadığına eminim modem hemen yanımda kablo bağlantısı ile aynı hatayı alıyorum net iyi güzel fakat oyunda pingim 32 sabitken birden 7 8 k ya fırlıyor arkada açık olan hiç bir uygulama yok hemde hiç yok. windows update vs falan da kapalı evde interneti kullanana başka bir cihaz da yok neden böyle anlamıyorum önceden böyle bir osrun yok du sorun bilgisayarda bundan eminim modemde değil ne yapabilrim ?
superonline sağlayıcım.
Modeme Hemen reset Çak olmiyo Belki Bilgisayarında sır sorun? Boş reset Çakmasın adamkardeşim modeme bi reset çak hiç bir şey kalmaz emin ol sonra pc yi yeniden başlat canavar gibi oyn oynarsın ping die bir şey kalmaz ortadahadi ii geceler
benimde uydunet bende olmuyor kanka ping kaç mbit senin ?ben uydunet kullanıyorum ve bu yasaklardan dolayı sürekli lol pubg pubg mobile gibi oyunları oynuyorum ve ping sorunu yaşadığım an nerdeyse hiç yok
100 mbit benim lol oynarken 30 35 arası geziyor msbenimde uydunet bende olmuyor kanka ping kaç mbit senin ?