Ping yükselip sabitlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAYDİ GEL İÇELİM
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
internetimde bir sorun var lol de 40 sabit oynardım hep şimdi 70 sabit oynatıyor modemin wifisini kapatıp kablolu bağlantıyla giriyorum yok gene 70 sabit çözümünü bilen yardımcı olabilirmi müşteri hizmetleri bişey anlamadı

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkada vpn servisleri açık olabilir, modemin yerini vb değiştirmediysen ve üst katınızda kalanlar varsa sıkıntı yaratabilr, yakınlarda jammer olabilir. modemin yerini değiştir ve vpn açık mı ona bak.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle modeme reset atmayı dene ip sıfırlanır ve başka br ıpye sahıp olursun duzeltmeye yardımcı olabılır eğer duzelmez ıse gec odenmıs bır fatura vs. varsa ınternet upload download hızını dusurmus olabılırler

Üye
5 HİZMET YILI
Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, kablolu bağlantıya geçmenizi tavsiye ederim. Modem'in etrafında veya alt tarafında reset yazan kısma bir kürdan/iğne yardımıyla 20 saniye baskı uygulayın eğer sorun düzelmezse yetkili servisi arayıp hızlandırma talep edin.

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hepiniz demişsiniz kablolu tak düzelir diye bakın söylüyorum arkadaşlar ETHERNET demek KABLOLU demek ve adam denemiş zaten.
Kablolu kullan düzelir demeyin.

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Müşteri Hizmetleri nasıl birşey anlamaz kardeşim ara sor bi ekip gönderin de olmaz böyle iş falan de çek fırçayı göndersinler birilerini baksın onlar. Bunlara yumuşak yüzünüzü göstermeyin.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bazen müşteri hizmetlerinde bilmeyen kişiler denk gelebiliyor kapatın yine arayın başkası gelecektir çoğunlukla öyle yapıyorum bilen bir kişi denk gelene kadar sen de deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
modeme restart at yine düzelmese ıp havuzu deişikliğini iste belki yaparlar ama anşlamaya bilirler belki müşteri hizmetleri yada bu karantina yüzünden ıp havuzun dolmuştur

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kankam modeme veya oyun dosyalarına vürüs girmiş ola bilir oyunu silip tekrar yükle bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
windows 10 kullanıyorsan arkaplanda çalışan uygulamaları kapat indirme falan yapıyor olabilirler veya hizmet aldığın şirketle ilgili olabilir ara görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...