Turkcell Superonlıne ping sorunsalı müşteri hizmetleri ile konuşma yaptım ama sormam gereken sorular var sizlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
merhaba 1 haftadır oynadığım oyunlarda ani ping çıkışı oluyordu sabit 28 30 olması gereken yerde 100 130 200 70 300 öyle gidip geliyor ve oyun içi çok rahatsız ediyor oynatmıyor internetimi tek kullanıyorum sadece pc baglı kablolu bağlanıyorum ve müşteri hizmetlerini aradığımda dedim ani ping çıkışı var dedim bunu nasıl düzeltebiliriz dedim onlıne oyunda oynadığın oyunda ping değerinin ekran görüntüsü alman ve (online.net mi oyle bişey dedi anlayamadım tam) oyle bişey dedi lütfen yardımcı olurmusunuz :( <3 tam ne dediğini anlayamadım da bi siteye atman gerekli dedi o siteyi bilen varmı lütfen yardımcı olurmusunuz oyun valorant

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka süper online müşteri temsilcisini sürekli ara düzeltmelerini taleb et eger ama once mobilden dene yavas ise blki senin pc de de sorun olabir yani

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kanka süper online müşteri temsilcisini sürekli ara düzeltmelerini taleb et eger ama once mobilden dene yavas ise blki senin pc de de sorun olabir yani
benim pc de sıkıntı yok aradım müşteri temsilcilerini işte dedimya bi .com lu bişey dedi ne dedğini anlamadım o siteyı belkı bılenınız vardır telefonda eski tabı anlayamadım sesını :(

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bende superonline kullanıyorum ve aynı şeyi bende sordum ama benden o şekilde bi siteye girmemi istemediler eğer sistemsel bi sıkıntı varsa zaten onların ekranında görünüyor ve düzeltiyorlar benim başıma 3 kere ip çakışmasından kaynaklı ping sorunu geldi (en azından onların söyledikleri bu) müşteri hizmetlerini ara modemi uzaktan sıfırlasınlar düzelebilir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bende superonline kullanıyorum ve aynı şeyi bende sordum ama benden o şekilde bi siteye girmemi istemediler eğer sistemsel bi sıkıntı varsa zaten onların ekranında görünüyor ve düzeltiyorlar benim başıma 3 kere ip çakışmasından kaynaklı ping sorunu geldi (en azından onların söyledikleri bu) müşteri hizmetlerini ara modemi uzaktan sıfırlasınlar düzelebilir
teşekkürler bi arayıp sormam gerek ozaman tekrar siteyi biliyormusun peki dedikleri siteyi .com lu bişeydı ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aynısını ben de yaşıyorum. Superonline ı aradığımda yardım etmediler aynı şekilde. Çözüm bulursanız bana da haber verin lütfen.

Üye
8 HİZMET YILI
abi demek ki sıkıntı bende değilmiş banada gram yardımcı olmuyorlar hızınız sabit diyip geçiyorlar

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kanka modem eski ise değiştirebilirsin bir ara bende 30 ping fark etmişti hiçbir şekilde destek olmuyorlarsa modem değiştirme başvurusunda bulun değiştirirler

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
teşekkürler bi arayıp sormam gerek ozaman tekrar siteyi biliyormusun peki dedikleri siteyi .com lu bişeydı ?
turkcell genelde hız test ettirmek için ookla yı kullanır link vermiyorum ookla yazınca çıkar zaten ve yanlış hatırlamıyorsam 80 pinge kadar normal diyordu turkcell ona göre illa da sıfırlayın diye ısrar et 80 ping dediğim aşşağıya fotoğrafını koyuyorum mesela benimde de genelde 1 ile 7 arasında giderken şimdi 18 olmuş:fastthink:
1593218062662.png

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum o sorun kullandığın her donanımla veya altyapıyla alakalı olabilir.modeme reset at pc'de herhangi bir uygulama interneti kullanıyor mu onu kontrol et.speedtest üzerinden hız testleri yap kaç mbps onları screenshot olarak at ki görelim.Ayrıca senden aldığın yüksek pinglerin screnshotunu istemişlerdir o görüntüyü superonline.nete girince sağ alt kısımda hakkımızda iletişim kısmı var oraya girince talep veya önerim var kırılımından ekran görüntüsü ve şikayetini yazarak gönderebilirsin.Backoffice birimi altyapını kontrol eder ve sana bilgi verir.Sol kaynaklı bir sorun ise ekip gönderirler.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
bunun çözümü varmı bendede aynı hata var

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
eskiden superonlineydi hiç memlun değildim değiştirdim şükür değiştirmeni tavsiye ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...