Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
piramitlerin birer güç kaynağı olduğunu söyleyen teoiriyi biliyomusun?
evet böyle bir fikir var anlatayım

şimdi büyük giza piramidinin firavun kuffunun bir anıtı mezarı olduğunu biliniyor.
ya da öyle düşünülüyor diyelim,
çünkü diğer anıt piramitlerden farklı bu hatta benzer noktası yok.
içindeki duvarlarda hroglif yok bi yazı bi resim bi şey yok
gösterişli tabutlar yada mumyalar bulunmamış hiç;
yani mezar olduğunun bir kanıtı yok tabii bunlar geçmişte çalınmış da olabilir.
ilk yapıldığı zaman adı dışı komple kireç taşı ile kaplıydı ve bembeyazdı ve piramitin içini izole ediyodu,
içinde de bolca dolamit kireç taş ıve granit var
ayrıca bunlar neredeyse 800km uzaktan getirilmiş,
ne bu zahmet belki de bu taşlar elektromanyetik dalgaları çok iyi ilettiği içindir.
şöyle de detay vereyim;
2011 de kraliçe odası denilen yerde bakır kablolara benzer şeyler bulunmuş
sanırım sonrasında da çalınmış.
piramidin tepesi de ilk yapıldığı zamanda altınmış ve altın bilinen en iyi etkenlerden birisidir.
sonra piramidin altındaki tüneller yeraltı nehirlerine bağlıymış yani güzel bir enerji kaynağı,
nikola tesla'nın tesla kulesi projesine bakarsak piramitleri oldukça benzediğini görceksiniz
tesla'nın amacı dünyanın elektrik alanı sayesinde kablosuz ve bedava enerji üretmekmiş,
tabii bu başarılı olamamış.
sonra bu tesla modelinde bazı alıcılar da varmış tıpkı bu dikili taşlar gibi granitten yapılma taşlar
acaba piramitlerin alıcıları da bunlar olabilir mi belki de bu yüzden birçok ülke geçmişte bu taşları mısırdan çalmıştır.
bu anlattıklarımı araştırarak ve kendi düşüncem olarak söylüyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
evet böyle bir fikir var anlatayım
şimdi büyük giza piramidinin firavun kuffunun bir anıtı mezarı olduğunu biliniyor.
ya da öyle düşünülüyor diyelim,
çünkü diğer anıt piramitlerden farklı bu hatta benzer noktası yok.
içindeki duvarlarda hroglif yok bi yazı bi resim bi şey yok
gösterişli tabutlar yada mumyalar bulunmamış hiç;
yani mezar olduğunun bir kanıtı yok tabii bunlar geçmişte çalınmış da olabilir.
ilk yapıldığı zaman adı dışı komple kireç taşı ile kaplıydı ve bembeyazdı ve piramitin içini izole ediyodu,
içinde de bolca dolamit kireç taş ıve granit var
ayrıca bunlar neredeyse 800km uzaktan getirilmiş,
ne bu zahmet belki de bu taşlar elektromanyetik dalgaları çok iyi ilettiği içindir.
şöyle de detay vereyim;
2011 de kraliçe odası denilen yerde bakır kablolara benzer şeyler bulunmuş
sanırım sonrasında da çalınmış.
piramidin tepesi de ilk yapıldığı zamanda altınmış ve altın bilinen en iyi etkenlerden birisidir.
sonra piramidin altındaki tüneller yeraltı nehirlerine bağlıymış yani güzel bir enerji kaynağı,
nikola tesla'nın tesla kulesi projesine bakarsak piramitleri oldukça benzediğini görceksiniz
tesla'nın amacı dünyanın elektrik alanı sayesinde kablosuz ve bedava enerji üretmekmiş,
tabii bu başarılı olamamış.
sonra bu tesla modelinde bazı alıcılar da varmış tıpkı bu dikili taşlar gibi granitten yapılma taşlar
acaba piramitlerin alıcıları da bunlar olabilir mi belki de bu yüzden birçok ülke geçmişte bu taşları mısırdan çalmıştır.
bu anlattıklarımı araştırarak ve kendi düşüncem olarak söylüyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
Son düzenleme: