- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Bir kurt, devasa 1,500 PSI ısırma gücüyle bir pitbull'u öldürebilirken, pitbull sürüsünü veya kurt yavrularını tehdit etmedikçe muhtemelen kavgadan kaçacaktır.Arkadaşlar pitbull kurtla başa çıkabilirmi pitbull güçlü bir köpek kısa boylu olduğuna bakmayın ama kurtla teke tekte baş edebilirmi görüşleriniz nedir
Ekli dosyayı görüntüle 83033Ekli dosyayı görüntüle 83034
Hiç karşılaşması felan varmı acaba kavgası bilgin varmıDostum pitbull alfa olmayan bir kurtla dahi başa çıkamaz alfa kurtla karşı karşıya geldiğinde ne olacağını tahmin dahi edemiyorum
Açıkçası kavga videosu seyretmedim var mıdır bilmem ama herhangi bir köpek ırkının kurt ile başa çıkabileceğini sanmıyorum. Klişe olucak ama şu örneği veririm ben pitbullu gyme giden aşırı kaslı insan gibi düşün kurt ise profesyonel bir boksör çok seri ve teknik dövüşür. Bu ikisi kapışsa hangisi alır senceHiç karşılaşması felan varmı acaba kavgası bilgin varmı
köpeğe göre değişir knk çok pitbull döven sokak köpeği gördüm köpekler sadece yedikleri ile güçlenmez extra gördükleri ilede güçlenir kavga eden köpekleri izlemeleri bile onlar için bir bilgi demektir ama sorduğun soruya genel cevap vermek gerekirse kurt köepekleri salyalarında salgılağı zehirle karşısındaki köpeği zehirleyip öldüre bilir dövüşü kurt bile yense dövüşten sonra oda zehirlenip ölme ihtimali çok fazlaArkadaşlar pitbull kurtla başa çıkabilirmi pitbull güçlü bir köpek kısa boylu olduğuna bakmayın ama kurtla teke tekte baş edebilirmi görüşleriniz nedir
Ekli dosyayı görüntüle 83033Ekli dosyayı görüntüle 83034
Kangal hantal hayvan nefesi kesiliyor kavga uzun süre dayanamazaga oraya atıcaksın bir sivas kangal çenesi çok sağlam pitpulu yok eder araştırmalarda doğrulandı kangal daha güçlü
Kangal çok cüsseli ama dediğin gibi hantal biraz. Köpek ırkları içinde en sağlam pitbull ve kangal fakat ikisi de kurtla baş edemezKangal hantal hayvan nefesi kesiliyor kavga uzun süre dayanamaz
evet kurt illaki alır ama baş edecek köpek yokmu acabaKangal çok cüsseli ama dediğin gibi hantal biraz. Köpek ırkları içinde en sağlam pitbull ve kangal fakat ikisi de kurtla baş edemez
Sanmıyorum kangal bence bu attığın köpekten daha sağlam. Bir video izlemiştim 1 değil ama 2 kangal kurdu boğabiliyormuş çobanlar falan söylüyorduevet kurt illaki alır ama baş edecek köpek yokmu acaba
Ekli dosyayı görüntüle 83039
peki bu baş edebilir nedersin kurt yine kazanır ama bilemedim
canario dog
bence kurtu hiçbir köpek deviremiyorSanmıyorum kangal bence bu attığın köpekten daha sağlam. Bir video izlemiştim 1 değil ama 2 kangal kurdu boğabiliyormuş çobanlar falan söylüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?