Pitbull vs Kurt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
uyguladıkları ağız kuvveti ve pence farkıyla kurt net alır

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence kurt cunku kurtlar daglarda felan yasıyor o yzden kurtlar daha becerıklı pıtbullar ıse evcıllesen bı hayvan oldugu ıcın fazla kavga bılmıyordur tahmınımce ama bence kurt alır :D

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum sana şunu söyleyeyim normal halde hiçbir köpek ortalama bir kurdu 100 savaşın anca 1 inde yener o da şans falan etmenleri olabilir, modifiye zincirli tasmalı çoban köpekleri bir tık daha fazla ihtimalle sadece tek bir kurt ile karşılaşırsa yenebiliyor onun haricinde psi dediğimiz bir mevzu ile karşılaştıralım psi ısırma veya çene gücü mü dersin artık bunu karşılaştırmak için kullanılan bir ölçü birimi. Yani en güçlü köpek (türden bağımsız söylüyorum) 720psi civarına ancak çıkıyor o da bulabilirsen, şimdi kurda gelelim en zayıf kurdun çene gücü en kötü ihtimalle 900psi falan diyebiliriz. Yani anlayacağın en zayıf kurt 900psi çene gücüne sahip iken en güçlü köpek (türden bağımsız) en fazla 720psi görebiliyor. Bu ısırma gücü vb. olaylarını geçtim kurt inanılmaz derecede olduğu bölgeyi bilen ve çok zeki avlanma stratejileri ve saldırı savunma stratejileri olan bir hayvan. Yani daha ne diyebilirim gerisini sen düşün.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
pitbull'un alabileceğini sanmıyorum kurt yapı olarak büyük ve güçlü belki kangalla kapısabilirler xd

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kurt Apex Pradator diğeri köpek. İmkansız

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
pitbullu alsan dağlara ormanlara hayatta kalamaz kurtla kıyaslamak saçma olmuş

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sağlıklı yetişkin bir kurda karşı hiç şansı yok.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
nickimle cevap veriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar pitbull kurtla başa çıkabilirmi pitbull güçlü bir köpek kısa boylu olduğuna bakmayın ama kurtla teke tekte baş edebilirmi görüşleriniz nedir

Ekli dosyayı görüntüle 83033Ekli dosyayı görüntüle 83034
çıkamaz kurt daha zor koşullara adapte olmuş zeki bir hayvandır pitbull ne kadar güçlü olursa olsun başa çıkamaz çünkü gerektiği yerde kendini feda eder kazanmak amacında değildir elinden gelenin en iyisini yapmaktır köpeklerin amacı

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
İster genç bir kurt ister olgun bir kurt olsun zeka ve stratejisi ile her halükarda kurt win alır :D karşılaştırma biraz tuhaf olmuş :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kurt alır tabiki de onla onun çene kası basıncı aynı değil kurt ezer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...