bir konu hakkında fikrinizi alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
  • arkadaşlar selam ben Ercan fikrinizi merak ettiğimden bu konuyu açıyorum. Öğrenciyim 4 yıllık Turizm Rehberliği okuyorum özel güvenlik sertifikam var bu konuya değinmek istiyorum ek bir işim olsun diye kurslara gittim sınavımı oldum özel güvenlik kimlik kartımı aldım arada futbol maçlarına gidip günlük maaş alıyorum ek para kazanıyorum. falan filan neyse arkadaşlarıma geri döneyim biri ön lisans okuyor derslere girmiyor hayatta bir amacı olmayan biri babasının dükkanı var. biri köyde yaşıyor okumuyor babasının tarlasına falan yardım ediyor. biri daha var o da kazanamadı üniversiteyi inşaatta babasına yardım ediyor. benim dil alanında bir amacım var hani ben şunu da yaptım demek için özel güvenlik sertifikası aldım kendi imkanlarımla çalışıyorum bunlar benimle dalga geçiyorlar normal bir vücudum var kaslı değilim kilolu da değilim çok uzun boylu da değilim kısa da değilim ama arkadaşlarım sen kimi koruyacan la ağağağağağ kendine faydan yok önce kendini koru diye dalga geçiyorlar işimle bilen bilir özel güvenlik görevlisinin görevi bodyguard niteliğinde koruma değil caydırıcı rol oynamaktır burada özel güvenlik var suça karışmayayım diye düşündürmek için ve hani şunlar kavga ediyor silahlı bıçaklı ayırayım diye bir lüksünüz yok olsa bile size bir şey olsa kimsenin şeyinde olmuyor. genel kolluğa bildirmeniz gerekiyor. velhasıl kelam ek gelir kazandığım işimi hor görüyorlar siz benim yerimde olsanız nasıl bir davranış sergilerdiniz veya fikirleriniz neler merak ediyorum konuyu çok dağıttım kusura bakmayın ilk defa kendim hakkında böyle bir şey yazıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
yani kısa net şunu yazmak isterim "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" ve arkadaş çevren ciddi olarak söylüyor ise çok ayıp ediyorlar ve bizim TR serverin'de kimse kimseni iyi bir yere gelmesini İSTEMEZ

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yani kısa net şunu yazmak isterim "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" ve arkadaş çevren ciddi olarak söylüyor ise çok ayıp ediyorlar ve bizim TR serverin'de kimse kimseni iyi bir yere gelmesini İSTEMEZ
haklısın

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
insanlarin fikirlerini bu kadar önemsemeyerek başlayabilirsin mesela brom.

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Spora yazılıp 1 yılda istediğin vücuda gelebilirsin sonuçta motive edicek olaylar yasadin

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
yani ben şöyle demek isterim bana kimse bir bok olmaz diyordu arkadaş çevrem kimse yapımda durmuyordu ki, onlara inat bazı işleri basardım kendime onlardan uzak bir hayat ve kimsenin alamazsın dediği pc setup'u yaptım ve onlar bunu görünce " ya nasıl aldın nerden aldın kesin çaldı" vs. vs.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İnsanların ne düşündüğünü bu kadar önemseme ilk olarak bunu öğrenmen gerekiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Saygı duymuyorlar ise arkadaşlığını bitirebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk şöyle söyleyim şu ana kadar gördüğüm hiçbir özel güvenlik bodyguarda benzemiyor hatta çoğunlukla kadınlar özel güvenlik oluyor arkadaşların bişi olamadıkları için bi tık kıskanıyorda olabilir sen aldırma aklına koyduğnu yap

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk boş ve insan bir şey başarınca çevresindekiler onu alta çekmek ister malesef boyle sen takma fizigini çok kafaya takıyosan spora gidebilrisn 6 ay da duzenli gidersen guzel bir vucudun olur kafaya takmamış olursun hem

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk bence kendi fikrinle haraket et insanların ne dediğine önemseme

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sporla birlikte dövüş sporlarına ilgilen kendi alanında dil öğrenerek yabancılar için korumalık yapma şansın olur atış becerilerini geliştirmeye çalış.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
alındığımdan değil dışardan nasıl gözüküyor olay onu merak ettiğimden sordum teşekkürler cevap veren herkese
Post automatically merged:

alındığımdan değil dışardan nasıl gözüküyor olay onu merak ettiğimden sordum teşekkürler cevap veren herkese
knk bence kendi fikrinle haraket et insanların ne dediğine önemseme
knk boş ve insan bir şey başarınca çevresindekiler onu alta çekmek ister malesef boyle sen takma fizigini çok kafaya takıyosan spora gidebilrisn 6 ay da duzenli gidersen guzel bir vucudun olur kafaya takmamış olursun hem
knk şöyle söyleyim şu ana kadar gördüğüm hiçbir özel güvenlik bodyguarda benzemiyor hatta çoğunlukla kadınlar özel güvenlik oluyor arkadaşların bişi olamadıkları için bi tık kıskanıyorda olabilir sen aldırma aklına koyduğnu yap
Saygı duymuyorlar ise arkadaşlığını bitirebilirsin
İnsanların ne düşündüğünü bu kadar önemseme ilk olarak bunu öğrenmen gerekiyor
insanlarin fikirlerini bu kadar önemsemeyerek başlayabilirsin mesela brom.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam arkadaşlarına bu söylemlerinin seni rahatsız ettiğini söyle eğer devam ederlerse sende onlarla dalga geç aga çevresi böyle işler genelde işler kötüleşirse bir hafta konuşmazsın eğer gerçekten seni seven arkadaşlarsa gönlünü almaya çalışırlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ercan öncelikle özel güvenlik sertifikası alarak ek iş yapmaya çalışman ve kendine katkıda bulunman takdir edilecek bir davranış arkadaşların senin işini hor görüyor olabilirler ama senin kendi hedeflerin ve amacın var önemli olan senin kendi hedeflerine odaklanman ve istediğin alanda kendini geliştirmeye devam etmen başkalarının seni küçümsemesi ya da alay etmesi senin hedeflerine engel olamaz kendine güven ve inançla hareket ederek istediğin alanda kendini geliştirmeye devam etmen senin için daha iyi olacaktır başarılar dilerim

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
spor yapmaya başla şimdiden

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sen her şeyi bu kadar takarsan erken yaşlanırsın dostum.Yapacağın tek şey umursamamak.Takma kafana sen doğru yoldasın, itediğin şeyin peşinden git her zaman.
Bizim milletimizde genetik olarak biri bir şey yapmaya çalıştığında engellemeye çalışmak, küçük görmek gibi bir kod var bence.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ne düşünüyorlarsa tam tersini yap doğru yoldasın demektir kardeş kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı .

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar selam ben Ercan fikrinizi merak ettiğimden bu konuyu açıyorum. Öğrenciyim 4 yıllık Turizm Rehberliği okuyorum özel güvenlik sertifikam var bu konuya değinmek istiyorum ek bir işim olsun diye kurslara gittim sınavımı oldum özel güvenlik kimlik kartımı aldım arada futbol maçlarına gidip günlük maaş alıyorum ek para kazanıyorum. falan filan neyse arkadaşlarıma geri döneyim biri ön lisans okuyor derslere girmiyor hayatta bir amacı olmayan biri babasının dükkanı var. biri köyde yaşıyor okumuyor babasının tarlasına falan yardım ediyor. biri daha var o da kazanamadı üniversiteyi inşaatta babasına yardım ediyor. benim dil alanında bir amacım var hani ben şunu da yaptım demek için özel güvenlik sertifikası aldım kendi imkanlarımla çalışıyorum bunlar benimle dalga geçiyorlar normal bir vücudum var kaslı değilim kilolu da değilim çok uzun boylu da değilim kısa da değilim ama arkadaşlarım sen kimi koruyacan la ağağağağağ kendine faydan yok önce kendini koru diye dalga geçiyorlar işimle bilen bilir özel güvenlik görevlisinin görevi bodyguard niteliğinde koruma değil caydırıcı rol oynamaktır burada özel güvenlik var suça karışmayayım diye düşündürmek için ve hani şunlar kavga ediyor silahlı bıçaklı ayırayım diye bir lüksünüz yok olsa bile size bir şey olsa kimsenin şeyinde olmuyor. genel kolluğa bildirmeniz gerekiyor. velhasıl kelam ek gelir kazandığım işimi hor görüyorlar siz benim yerimde olsanız nasıl bir davranış sergilerdiniz veya fikirleriniz neler merak ediyorum konuyu çok dağıttım kusura bakmayın ilk defa kendim hakkında böyle bir şey yazıyorum.
Kardeşim öncelikle özel güvenlik rolünü arkadaşların çok yanlış anlamış sen özel harekat değilsin veya gece klübü bodyguardı değilsin önce arkadaşlarına bundan bahset. Ama arkadaşlarının seni sevdiğinden eminsen aranı bozma. İnsan kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur kimseyle küsmeye gerek yok. İşine odaklan. Belli ki ekonomik durumunu geleceğini kaygı edinmişsin ki normaldir. Belli başlı ortamlara gir ünlü kuruluşlara derneklere tercih ediyorsan siyasi partilere üye ol güzel bir yerde güvenlik ol emin ol çok rahat edersin kendini kurtarırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...