10 Nis 2019 #1 xPury X Ultra Üye Katılım 21 Nis 2016 Mesajlar 1,608 Tepki puanı 426 Ödüller 8 10 HİZMET YILI İlk defa böyle bir şey denedim.Her şey bana ait yıldızlar vs. Gezegenleri de elimden geldiğince kendime göre güzel yapmaya çalıştım.
İlk defa böyle bir şey denedim.Her şey bana ait yıldızlar vs. Gezegenleri de elimden geldiğince kendime göre güzel yapmaya çalıştım.
10 Nis 2019 #2 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Helal olsun cidden aşırı güzel durmuş ama, gezegenler sıkıntılı sanki. Ellerine kurban.
10 Nis 2019 #3 eskadem Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM Seçkin Üye Katılım 13 Mar 2018 Mesajlar 353 Çözümler 1 Tepki puanı 102 Ödüller 7 Sosyal 8 HİZMET YILI Çok başarılı güzel olmuş eline sağlık aslında az birazçık ışık tarzı renkli birşeyler olsaydı daha güzel olabilirdi (benim düşüncem)
Çok başarılı güzel olmuş eline sağlık aslında az birazçık ışık tarzı renkli birşeyler olsaydı daha güzel olabilirdi (benim düşüncem)
10 Nis 2019 Konuyu başlatan #4 xPury X Ultra Üye Katılım 21 Nis 2016 Mesajlar 1,608 Tepki puanı 426 Ödüller 8 10 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: Helal olsun cidden aşırı güzel durmuş ama, gezegenler sıkıntılı sanki. Ellerine kurban. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim umarım geliştiririm ilk kez denediğim bir şey oldu. eskadem' Alıntı: Çok başarılı güzel olmuş eline sağlık aslında az birazçık ışık tarzı renkli birşeyler olsaydı daha güzel olabilirdi (benim düşüncem) Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim haklısın pek bir şey gelmedi aklıma diğerlerinde biraz daha efekt eklemeye çalışırım
h4emRe' Alıntı: Helal olsun cidden aşırı güzel durmuş ama, gezegenler sıkıntılı sanki. Ellerine kurban. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim umarım geliştiririm ilk kez denediğim bir şey oldu. eskadem' Alıntı: Çok başarılı güzel olmuş eline sağlık aslında az birazçık ışık tarzı renkli birşeyler olsaydı daha güzel olabilirdi (benim düşüncem) Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim haklısın pek bir şey gelmedi aklıma diğerlerinde biraz daha efekt eklemeye çalışırım
10 Nis 2019 #5 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Güzel Durmuş Dahada Güzel Olabilir
10 Nis 2019 #6 #No.1 N Seçkin Üye Katılım 28 Şub 2019 Mesajlar 346 Çözümler 1 Tepki puanı 199 7 HİZMET YILI Gezegenlerin yarısını silmesen iyiydi. İlk yapışa göre idare eder. Dahada geliştirebilirsin.
10 Nis 2019 Konuyu başlatan #7 xPury X Ultra Üye Katılım 21 Nis 2016 Mesajlar 1,608 Tepki puanı 426 Ödüller 8 10 HİZMET YILI #No.1' Alıntı: Gezegenlerin yarısını silmesen iyiydi. İlk yapışa göre idare eder. Dahada geliştirebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Silmedim.Gölgelendirme yaptım.Genelde böyle yapılıyor zaten
#No.1' Alıntı: Gezegenlerin yarısını silmesen iyiydi. İlk yapışa göre idare eder. Dahada geliştirebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Silmedim.Gölgelendirme yaptım.Genelde böyle yapılıyor zaten
10 Nis 2019 #8 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Gölgelendirmeler Sanki Yanlış Olmuş Gibi Mantık Hatası Var Gibi Ama Emin Değilim O Hariç Gerisi Güzel Eline Sağlık
Gölgelendirmeler Sanki Yanlış Olmuş Gibi Mantık Hatası Var Gibi Ama Emin Değilim O Hariç Gerisi Güzel Eline Sağlık
10 Nis 2019 #9 xPoliceman X Süper Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,142 Tepki puanı 208 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Başarılı :gelisirabii:
10 Nis 2019 Konuyu başlatan #10 xPury X Ultra Üye Katılım 21 Nis 2016 Mesajlar 1,608 Tepki puanı 426 Ödüller 8 10 HİZMET YILI XÇaylakX' Alıntı: Gölgelendirmeler Sanki Yanlış Olmuş Gibi Mantık Hatası Var Gibi Ama Emin Değilim O Hariç Gerisi Güzel Eline Sağlık Genişletmek için tıklayın ... Bilmiyorum olabilir belki ilk kez yaptım Hs|Policeman' Alıntı: Başarılı :gelisirabii: Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim
XÇaylakX' Alıntı: Gölgelendirmeler Sanki Yanlış Olmuş Gibi Mantık Hatası Var Gibi Ama Emin Değilim O Hariç Gerisi Güzel Eline Sağlık Genişletmek için tıklayın ... Bilmiyorum olabilir belki ilk kez yaptım Hs|Policeman' Alıntı: Başarılı :gelisirabii: Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim
10 Nis 2019 #11 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Gayet güzel olmuş eline sağlık