plat 4 hard stuckım napmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
hangi şampiyonu oynamalım ayrıca prem yok tek giriyorum

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
gardaşım
main heron neyse onu kullan derim mid oyna veya jugn oyunu kontrol etme kabiliyetine sahip 2 lein

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Duo olmadan olmuyor duo girmeye çalış hızlı lig atlarsın

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ya sup main olacaksın adcn taşicak ya da yeni hesap açıcaksın elo hell isen

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hangi şampiyonu oynamalım ayrıca prem yok tek giriyorum
plat ve dia 3-4 de senin yapabileceğin bir şey yok şanslıysan veya 1v5 atabilecek kadar iyiysen rahatlıkla çıkarsın onun dışında plattaki herkes stuck yani bu kadar rezil bir elo görmedim eloboostlar, hesap satın alanlar vs serverdaki en kötü oyuncular bu eloda. Swain al 1v5 atarsın rahatça ben böyle çıkmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
belirli şamppiyonun otp si olup onu iyice öğrenip sadece onu oyna

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
öncellikle birtane duo bul ondan sonra verebilicegim birkaç tavsiye var tek lane oyna ve 2 den fazla hero ile oynama sıkılabilirsin ama vazgeçme lig kasmak istiyorsan gene olmazsa koçluk isteyebilirsin yüksek elo tanıdıgın biri varsa yoksa burdan bana ulaşabilirisn

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum selamlar sana verebileceğim bir çok tavsiye var öncelikle pre bulmaya çalış bulabildiysen sana jungle oynasın ya da sen ona jungle oyna ve onu cample onu öne geçir ama eğer bulamadıysan senin takıma değil takımının sana ihtiyacı olacak şekilde herolar oynamaya çalış mesela akali fiz zed tarzı vb. fight ta en güçsüz hedefleri yani adc leri veya supportları çıkartıp fight ı kendi lehine çevir eğer başarılı bir şekilde suikastçi oynuyorsan bot lane ye roam a çık ve emin ol bottan kil çıkmasa bile canları azalttığın için bot lanen öne geçmiş olacak ve tüm ejderler sizde olmuş olacak hata yapmalarını bekle gerekirse kule altı dur jungleden de yardım isteme adam illaki hata yapacaktır mesela orianna vs zed diyelim kule altısın adam q+w sini farmlara attı seri bir kombo yapıp canını azaltıp free farm alabilirsin iyi oyunlar dostum.

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum scriptli duo bul istersen faker ol yine taşıyanazsın senın winrate in yüksek olduğu için genelde maymunları veriyorlar 2 kişi zor taşıyorsun.Metayı takip et bozuk heroları al ve agresif oyna erken oyunda öne geçemezsen lose oluyor maç mapı iyi takip et yakınındaki tüm fightlara destek ver arkadaşların geri düşerse sende kaybediyorsun.Birde çok belli etmemeye çalış karşınada sc gelirse direk toxiclik yapıyor anlıyor sc olduğunu hemen rep hile bu gibi konuşmaya başlıyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kankam orman graves çok iyi oluyor solo elektirik ver gravesde eğer adc biliyosan ekle beni bot pre girelim sup mainim adım GOD OF THRESH

Kılıçla yaşa Kılıçla öl
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knka stuck kaldığın hesapda çıkmak zor oluyo herkes elo hell verio ve kazandığından daha çok lp gidio önerim hesabını 1sezon beklet smurf hesap kas emin ol iyi olacakdır

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kankam jung meta takip et mid veya top pre bul direk win karthus olaf graves kha zix bu gibi şampiyonlar junglesi güclü oynamanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
öğretici videolar izle ve izlediklerini sürekli oynayarak öğren pratik yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
jungle de eveleyn veya kha karthus olabilir midde kata annie lb olabilir top ta sett fiora yorick olabilir adc kalista ezreal kai sa olabilir sup bard thersh leona nati olabilir knkm ben top lane fiora oynuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...