plat 4 hard stuckım napmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Top lane geçip Urgot alabilirsin çar hem bozuk hem oyun taşıma kapasitesi olan bir çar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Gnar ve Urgot top koridorunun vazgeçilmezlerinden birileri. Hem de metadalar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Playing darius would be a good thing!

Ashe is very good too I forgot to speak!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
try to study your champion's cons..

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka solo master yi yap derim hero kol gerektirmiyor ben zten golda kadar masterla çıktım hatta plat 4 e kadar galiba ondan sonra manim olan kayn jung devam ettim

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum selamlar sana verebileceğim bir çok tavsiye var öncelikle pre bulmaya çalış bulabildiysen sana jungle oynasın ya da sen ona jungle oyna ve onu cample onu öne geçir ama eğer bulamadıysan senin takıma değil takımının sana ihtiyacı olacak şekilde herolar oynamaya çalış mesela akali fiz zed tarzı vb. fight ta en güçsüz hedefleri yani adc leri veya supportları çıkartıp fight ı kendi lehine çevir eğer başarılı bir şekilde suikastçi oynuyorsan bot lane ye roam a çık ve emin ol bottan kil çıkmasa bile canları azalttığın için bot lanen öne geçmiş olacak ve tüm ejderler sizde olmuş olacak hata yapmalarını bekle gerekirse kule altı dur jungleden de yardım isteme adam illaki hata yapacaktır mesela orianna vs zed diyelim kule altısın adam q+w sini farmlara attı seri bir kombo yapıp canını azaltıp free farm alabilirsin iyi oyunlar dostum.
skofiyıld reis iyi hoş diyorsun ama daha dk 10 da bizim bot 0/8 giderse napabiliriz ki roam atılmaz hale geliyor bot

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu işin piri oldum kanka taktiği veriyorum
1 tane pre şart support olursa çok iyi.
Kog'maw, vayne alıyorsun scripti açıyorsun üstünede bir lulu support koyuyorsun tamamdır dk 15 e kadar ölmeden farm al gene kazanırsın luluyla.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlk önce pre bul kazanma şarsın artar 4 kişi kötü oynarsa 3 kişiye düşer taşımaya çalışırsınız en azından solo morde ormana warwick

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
1 tane pre bulup kog maw lulu yapın aşırı güçlü

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Herkesin potansiyeli farklıdır ama plat ve dia gibi elolarda mid lane oynamanı tercih ederim mid lane her zaman oyunun anahtarıdır laneyi itip sürekli başka lanelere roam deniyebilirsin bu sayede diğer laneleri öne geçirmiş olursun ve oyunu rahatlıkla kazanabilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
önerim wukong mordekaiser garen vb heroları elmas 1 olana kadar mainle sonra farklı herolar oyna düşeceğin en fazla elmas 4 olacak

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I'm going towards platinum, I got it once but it was singed

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Script kullanıyorsan Syndra, Kalista veya KogMaw ile çok rahat dia 1'i görürsün.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Tek başına oynama. Scriptli duo bul kendine ve ikiniz de bozuk karakterleri oynayın. Mid cork jung kindred hoplatırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...