diana master jax solo veya sup oynuyosan zor cıkarsınhangi şampiyonu oynamalım ayrıca prem yok tek giriyorum
Ama onu oynamayıda bilmeli biraz , özellikle jung oynarken oyun başı çok zor oluyor .bozuk çarlar oyna mesela kha zix aşırı bozuk direk tekliyo ne kadar geri düşsen de
skofiyıld reis iyi hoş diyorsun ama daha dk 10 da bizim bot 0/8 giderse napabiliriz ki roam atılmaz hale geliyor botdostum selamlar sana verebileceğim bir çok tavsiye var öncelikle pre bulmaya çalış bulabildiysen sana jungle oynasın ya da sen ona jungle oyna ve onu cample onu öne geçir ama eğer bulamadıysan senin takıma değil takımının sana ihtiyacı olacak şekilde herolar oynamaya çalış mesela akali fiz zed tarzı vb. fight ta en güçsüz hedefleri yani adc leri veya supportları çıkartıp fight ı kendi lehine çevir eğer başarılı bir şekilde suikastçi oynuyorsan bot lane ye roam a çık ve emin ol bottan kil çıkmasa bile canları azalttığın için bot lanen öne geçmiş olacak ve tüm ejderler sizde olmuş olacak hata yapmalarını bekle gerekirse kule altı dur jungleden de yardım isteme adam illaki hata yapacaktır mesela orianna vs zed diyelim kule altısın adam q+w sini farmlara attı seri bir kombo yapıp canını azaltıp free farm alabilirsin iyi oyunlar dostum.