PUBG için bedava hile bulman = İmkansız. Bulsan bile, çarın 1 milyonda 1 milyon ban yiyecektir. Bundan dolayı pubg adı altında paylaştığımız / paylaşacağımız içerikler sadece "geliştirici" üyeler içindir. Yani eğer programlamaya dair bir bilgin yoksa, bypass yazmayı bilmiyorsan, yada bypass satın almış ama programlamaya gene ilgin yoksa herhangi bir şey yapamazsın.ulan bişey yapıyosunuz bari adam gibi yapın cs de bile exe var tıklıyosun anında hile siktiiim pubg sinde görüntü kare kare nerdeyse sik gibi bi oyun ama hile daha kötü yapan bi insan evladı varsa bakın insan evladı olması yeterli lütfen bize de bi yardım etsin lütfen allah rızası için diyorum lütfen ya.herkes hile kullanıyo oyunda bu arada evde sessiz sessiz dururken eve bomba yağıyo aq lütfen yardım
You can ask to people who sell bypass to you. You can compile it if you try. Search it, google itHi,
can you share with me PUBG chams? I do not know how to compile itI already bought bypass so I just need chams.
No I will not do it, you have to search. I am not seller.[QUOTE = "nader11ndeu, post: 570824, member: 9"] You can ask people to sell to bypass you. You can do it. Search it, google it[/ QUOTE]
can you do it for me ? and I'll pay you Bitcoin just PM me the price.
krdş kafanmı güzel vs delphi derlemiyorki xDDerlemen gerekiyor kodları. Derleyince vs oluşturucak exe yi zaten.
Amuakoyim cevap yazarken konuya bakmıyom soruya bakıyom :ASD Delphi konusunda olduğumu nerden bilim mqkrdş kafanmı güzel vs delphi derlemiyorki xD