Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba Silahın tek bır noktaya ateş etmesı gerekmıyormu yada benmı yapamadım sılahın aimi alta cekıyor

Önce hayaller ölür, sonra insan.
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Silahın tek bır noktaya ateş etmesı gerekmıyormu yada benmı yapamadım sılahın amını alta cekıyor
Şuan Mobilim Eğer Yarın Bana Özel Mesaj Atarsan Teamviewer den Yardımcı Olurum bende Sorunsuz Çalışıyor.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
win 7 bizzat kendim denedim çalışıyor ellerinize sağlık allah razı olsun :) ve ban yeme riski yok bu tür hileler oyuna inject olmadıgı için sadece imleci aşağıya veya sağa sola çeviriyor :)

Üye
8 HİZMET YILI
byler sımdı sıze bısey dıcem ama ınanmıycaksınız bu hıleyı zulada bızzat ben denedım yemın ederım zulada da oluyor duvarı tarıyorum 0 sekme tepme dumduz 30 mermı nasıl yapıcagınızı soylıyım ılk basta m416 yı secıceksınız hıleden sonra script calibrationuda 50 den 12 ye dusurceksınız sonra zulaya gırdıgıınız de mermıler dumduz ıyı oyunlar

denedım ban yemedım

bu arada m4a1 ve m468 de denedım m4a1 de olmuyor ama m468 de oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
byler sımdı sıze bısey dıcem ama ınanmıycaksınız bu hıleyı zulada bızzat ben denedım yemın ederım zulada da oluyor duvarı tarıyorum 0 sekme tepme dumduz 30 mermı nasıl yapıcagınızı soylıyım ılk basta m416 yı secıceksınız hıleden sonra script calibrationuda 50 den 12 ye dusurceksınız sonra zulaya gırdıgıınız de mermıler dumduz ıyı oyunlar

denedım ban yemedım

bu arada m4a1 ve m468 de denedım m4a1 de olmuyor ama m468 de oluyor
dur bi deyem bakam geri dönücem :)

dur bi deyem bakam geri dönücem :)
5dk bekliycez patch atıyo zulu inş süreside bitmemiştir silahın :)

denedim yok öyle bidünya para verip + basan tek mermi atıyo zaten yemşim sekmemesini

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Win 7 de denenmedi eğer sistemin yetiyor ise deniyebilirsin

Hocam programın eksiklerini burdan belirteyim.

1.si bende ve 4 arkadaşımda 2-3 dakka sonra net framework hatası verip kapanıyor. Win10 kullanıyoruz netframeworklerimiz falan son versiyon herşey yüklü.
2. Her silaha özel script calibration olsa ve hafızada tutsa onları mükemmel olur. Atıyorum AK de 48 yaptım. M4 de 43 Umpde 35.
3. Alt tab yapmadan PGUP PGDOWN tuslarıyla +1 -1 yapsa o an açık olan scripti mesela. Atıyorum AK açık o an PDGOWN yaparsam 50 den 49 yapsa ve arttırma ve azaltmaya farklı bip sesleri eklense.
4. Silahları değiştirince waw ses dosyası olsa AK yapınca AK diye bağırabilir robot

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Güzel ama win 7 de çalışsa daha iyi olurdu
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dünyada insanların akıllısı lider,açıkgözü milyarder,safı hep mücadele eder.
mLQp1d.png

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
merhaba bana ozel msj ata demısın ama ben bu sıteyı kullanmayı pek bılmıyorum naska bı yer aracı ıle konusak yardım edebılırmısın

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
pubg olsada denesek bi çekiliş bekleriz :dD

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Denedim calısıyor eyv ama ayarlarını cözemedim tam olarak

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...