Playstation Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Battfield 1 'in konusunu ne kısaca açıklayabilir misin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben genellikse PES serisini oynuyordum EA serisinin oyunlarına alışık değilim ücretleri hergün değişiyor sanırım NBA oyununun
NBA serisi 2K Gamesin oyunu. Birde PES FIFA'nın gerisinde kaldığını kabul etti. PES 2021 çıkmıyor bu sene. Sadece güncelleme paketi çıkacak.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
NBA serisi 2K Gamesin oyunu. Birde PES FIFA'nın gerisinde kaldığını kabul etti. PES 2021 çıkmıyor bu sene. Sadece güncelleme paketi çıkacak.

Yazık oldu PES serisine eski kalitesi kalmadı diğebilirim nasıl bu kadar geri kaldılar anlayamadım..

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şimdi şöyle bir kaç bölge oluyor ve o bölgeleri ele geçirmeye çalışıyorsun bu esnada tabi uçaklar tanklar devreye girmeye başlıyor :D

Şeydi sanırım eski tarihte geçen battfield serisi önerin için sağol en kısa sürede oynayacağım onlinede var sanırım değil mi ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
god of war ve horza nın üzerine oyun tanımam (pes 2013 hariç)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Türkçe konuşma ve Çanakkalemiz varsa o zaman bu oyunu oynarım
Post automatically merged:

Herşeyi paraya dökmüşler çok üzücü..
Evet haklısın maalesef ki bu devirde bile her şey para ile olmaya başladı kimse böyle istemezdi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
god of war ve horza nın üzerine oyun tanımam (pes 2013 hariç)

PES 2013 'ün hepimizde yeri ayrıdır halada oynamaya devam ediyor ama bir türlü forza oynuyamadım sadece videolarını izledim almayı düşünüyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Paraya kıyıp pahalı bir oyun almayı düşünüyorum sizce ne alayım beyler Ghost Of Tsunami diye bir oyun var videoları güzele benziyor sizce ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
PES 2013 'ün hepimizde yeri ayrıdır halada oynamaya devam ediyor ama bir türlü forza oynuyamadım sadece videolarını izledim almayı düşünüyorum
Forza'yı tavsiye bende ediyorum çok sağlam bir oyuna benziyor emin ol pişman olmassın.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
2013 e laf gelmez isterse sene 30 olsun bu arada forza şiddetle tavsiye ediyorum dostum resmen sarrrıyo
Pes 2013 gerçekten çok sağlam bir oyun bu devirde bile oynanacak bir oyundur gerçekten.
dediğim gibi sene 30 da dahi olsa oturup oynarım tabi o sıralarda ps7 ile falan xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...