Playstation Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
2013 e laf gelmez isterse sene 30 olsun bu arada forza şiddetle tavsiye ediyorum dostum resmen sarrrıyo

dediğim gibi sene 30 da dahi olsa oturup oynarım tabi o sıralarda ps7 ile falan xd

Bizim için yeri ayrı bir oyun diyebiliriz :D Bu arada forza tavsiyen için teşekkürler kanka online modu varmı ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
En iyisi öyle yaparım güzel bir direksiyon ve yarış oyunu tadından yenmez :D birde bahsettiğim oyun ile bilgisi olan var mı

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bizim için yeri ayrı bir oyun diyebiliriz :D Bu arada forza tavsiyen için teşekkürler kanka online modu varmı ?
online modu olmazsa sarar mı sizce efendim tabiki var arkadaş ortamıyla yarış mı bmw mercedes ne ararsanız hd bir şekilde

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Alacağın oyuna güzel bak. Oynama saati yüksek olursa verdiğin paraya değer. Senaryolu oyunlar oynanıp geçiyor.

PES 2013 zaten bir efsane. Ondan sonraki oyunda maç motoru değişti. Bir daha dikin tutmadı. Bende PES 2014ten sonra FIFAya geçtim. FIFA'daki atmosfer ve maçı dinamikliği çok iyi. Sürekli aynı tip goller yerine farklı şekilde gol yolları bulmak daha zevkli. Sahanın daha canlı oluşu da büyük bir artı. Daha da PES'e dönmem :cool:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
online modu olmazsa sarar mı sizce efendim tabiki var arkadaş ortamıyla yarış mı bmw mercedes ne ararsanız hd bir şekilde

Desene, çok iyi oyunmuş kanka en kısa zamanda alayım ama 5 ne zaman çıkar şimdi 4'ü alırım 5 çıkar o zaman kafayı yerim :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Alacağın oyuna güzel bak. Oynama saati yüksek olursa verdiğin paraya değer. Senaryolu oyunlar oynanıp geçiyor.

PES 2013 zaten bir efsane. Ondan sonraki oyunda maç motoru değişti. Bir daha dikin tutmadı. Bende PES 2014ten sonra FIFAya geçtim. FIFA'daki atmosfer ve maçı dinamikliği çok iyi. Sürekli aynı tip goller yerine farklı şekilde gol yolları bulmak daha zevkli. Sahanın daha canlı oluşu da büyük bir artı. Daha da PES'e dönmem :cool:

Acaba PES 2013' den sonra ne olduda bu hale geldi zirvedeyken dibe düştü efsanenin çöküşü diyebiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka arakdaslarında belırttıgı gıbı god of war şiddetle onerırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...