- Konuyu başlatan
Kanka god of war oynamışsın sanırım onuda önericektim peki the last of us oynadın mı ?
Hayır kanka, oynamadım konusu hayatta kalma olan oyunları fazla sevmiyorum ama hikayesi hikayesi nedir
Kanka god of war oynamışsın sanırım onuda önericektim peki the last of us oynadın mı ?
Çok iyi oyundur kesinlikle playstationun simgelerinden olan bir exclusive oyunu tavsiye ederim ben buraya bi liste yazıp atıcam az sonra bi bakıyım exclusive oyunmu istiyosun hepsi olurmu broHayır kanka, oynamadım konusu hayatta kalma olan oyunları fazla sevmiyorum ama hikayesi hikayesi nedir
Çok iyi oyundur kesinlikle playstationun simgelerinden olan bir exclusive oyunu tavsiye ederim ben buraya bi liste yazıp atıcam az sonra bi bakıyım exclusive oyunmu istiyosun hepsi olurmu bro
the last of us güzel oyun bence denenebilir.Kanka god of war oynamışsın sanırım onuda önericektim peki the last of us oynadın mı ?
Çok bir degişim olmamış fakat yine degişimler var karakterler olsun seçim ekranları falan.
Aynen öyle çok değmez o kadar parana kıymana gerek yok bence kankamO zaman o oyuna verilen paraya değmez yayıncılarda reklamını yapıyor oyunun
Teşekkürler kanka UFC 3 alacağım en kısa sürede kariyer modu falan bu oyunda sarabilir listeye ekledim fiyatıda uygunAynen öyle çok değmez o kadar parana kıymana gerek yok bence kankam
UFC 4'de var onada bakabilirsin degişim var onlarda biraz bakmanı tavsiye ederimTeşekkürler kanka UFC 3 alacağım en kısa sürede kariyer modu falan bu oyunda sarabilir listeye ekledim fiyatıda uygun
Game expensive broTry to play fifa 21
Try to play fifa 21
UFC 4'de var onada bakabilirsin degişim var onlarda biraz bakmanı tavsiye ederim
Benim önerim UFC4 bence iyi düşün ona göre karar ver kankamVideolarını izleyip karar vericem kanka
Benim önerim UFC4 bence iyi düşün ona göre karar ver kankam
Evet bende beklemedeyim dört gözle..Fiyatı çok pahalı olsada son kez kariyer modu videolarını izleyip karar vericem bir arkadaş oyun listesi atıcak onuda bekliyorum
çok fazla oyun var kanka en iyisi liste yazmıyım kafan karışır marvel spiderman diyim bide oynamadıysan bunu al abi açık dünya oyunu ayrıca çok fena sarar diyimExclusive 'de olur kanka farketmez oyun akıcı olsun ve vakit geçirmemi sağlasın yeter kısaca her türlü önerine açığım
SnowRunner'ı tavsiye ederim onada liste ekleyebilirsin.Arkadaş oyun listesini paylaştıktan sonra konunun ilk sayfasında paylaşıcam başka arkadaşlarda fikir sahibi olsun en azından
Far Cry'a fazla alışamadım ama deneyebilirim hangi oyunu daha çok zevk veriyor ?Far cry çok iyi bir oyun dostum öneririm