Playstation Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hayır kanka, oynamadım konusu hayatta kalma olan oyunları fazla sevmiyorum ama hikayesi hikayesi nedir
Çok iyi oyundur kesinlikle playstationun simgelerinden olan bir exclusive oyunu tavsiye ederim ben buraya bi liste yazıp atıcam az sonra bi bakıyım exclusive oyunmu istiyosun hepsi olurmu bro

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çok iyi oyundur kesinlikle playstationun simgelerinden olan bir exclusive oyunu tavsiye ederim ben buraya bi liste yazıp atıcam az sonra bi bakıyım exclusive oyunmu istiyosun hepsi olurmu bro

Exclusive 'de olur kanka farketmez oyun akıcı olsun ve vakit geçirmemi sağlasın yeter kısaca her türlü önerine açığım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Exclusive 'de olur kanka farketmez oyun akıcı olsun ve vakit geçirmemi sağlasın yeter kısaca her türlü önerine açığım
çok fazla oyun var kanka en iyisi liste yazmıyım kafan karışır marvel spiderman diyim bide oynamadıysan bunu al abi açık dünya oyunu ayrıca çok fena sarar diyim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaş oyun listesini paylaştıktan sonra konunun ilk sayfasında paylaşıcam başka arkadaşlarda fikir sahibi olsun en azından

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Far cry çok iyi bir oyun dostum öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...