Far Cry pek zevk vermez benim sana önerdigim oyuna bakabilirsin bence kankaFar Cry'a fazla alışamadım ama deneyebilirim hangi oyunu daha çok zevk veriyor ?
Far Cry pek zevk vermez benim sana önerdigim oyuna bakabilirsin bence kankaFar Cry'a fazla alışamadım ama deneyebilirim hangi oyunu daha çok zevk veriyor ?
Tamamdır o oyuna bakacağım fiyat performans olarak nasıl oyun değer mi ? hep soruyorum ama çok para vereceğim için merak ediyorumFar Cry pek zevk vermez benim sana önerdigim oyuna bakabilirsin bence kanka
Bence alabilirsin sebebi çok eğlenceli ve değişik etkinlikler olabiliyor oyunda hikaye tarzı seviyorsan almanı kesinlikle tavsiye ederim.Tamamdır o oyuna bakacağım fiyat performans olarak nasıl oyun değer mi ? hep soruyorum ama çok para vereceğim için merak ediyorum
Oyunu anlatırmısın biraz nasılBence alabilirsin sebebi çok eğlenceli ve değişik etkinlikler olabiliyor oyunda hikaye tarzı seviyorsan almanı kesinlikle tavsiye ederim.
Tabii, Oyun genellikle ufak bi ada'da başlıyor hikayeyi yaptıkça alan büyüyor ve belirle yerleri alıyorsun çok güzel bir oyun tavsiye ediyorum.Oyunu anlatırmısın biraz nasıl
O oyunu anlatırmısın kanka bilgim yokta az öğrenmek isterim.Bloodborne
EA Sports, UFC 3’te eksik bulunan neredeyse tüm noktalarıUFC 3 almayı düşünüyorum fakat 4 ile arasında farklılıklar nedir acaba
Oyunu anlatırmısın biraz kankam hikayelimi? nasıl bir oyunO oyunu anlatırmısın kanka bilgim yokta az öğrenmek isterim.
Far cry cok iyi bence ama Far cry 2 , 3 varsa playstation da onuda oynamalısınYa da mesela Far Cry filanda var hoşuna giderse önermeye devam edecegim.