Plesk ip gizleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar ben plesk satışı yapıyorum ve ipsorguda benim pleski hangi şirketten aldığım çıkıyor ve ben plesk ipi gizliyemezmiyim cloudflare yapmaya çalıştım olmadı nasıl yapabilirim?

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cloudflare tunnel kullanacaksın, normal ip girişlerine block atıcaksın. cf üzerinden girişlere izin vereceksin bu işlemleri cloudflare ve pleks üzerinden yapacaksın. normal ip girişlerini 2 türlü engelleyebilirsin. 1. pleks firewall 2. ssh la iptables biraz araştır cıkar nette

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Cloudflare tunnel kullanacaksın, normal ip girişlerine block atıcaksın. cf üzerinden girişlere izin vereceksin bu işlemleri cloudflare ve pleks üzerinden yapacaksın. normal ip girişlerini 2 türlü engelleyebilirsin. 1. pleks firewall 2. ssh la iptables biraz araştır cıkar nette
Araştırdım çıkmadı

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Araştırdım çıkmadı

1- Cloudflare orjinal sitesinde gerekli olan bütün açıklamalar mevcut. İngilizce seviniz iyi ise zorlanmazsınız . Ayrıca youtube platformunda da Türkçe olarak öğretici videolar mevcut.

2- Youtubeden aşağıda yazdığım şekilde yazarak arama yapabilir siniz.
Cloudflare Ayarları , Ülke Engelleme , ASN Engelleme , İP Engelleme, DDOS Saldırı Engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...