Who you gonna call
Emektar Üye
Sevenlerinin bir süredir sabırsızlıkla beklediği POCO X3 Pro ve Poco F3 duyuruldu. X3 Pro ve F3 isimleriyle kullanıcıların karşısına çıkan cihazların gelin özelliklerine yakından bakalım
Poco X3 Pro modelinden başlayalım;
Cihaz 6.67 inç Full HD+ IPS LCD ekran deneyimini tüketicilerine vadediyor. 20 mp çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan akıllı telefon bünyesinde Qualcomm'un Snapdragon 860 işlemcisini barındırıyor. 6 gb, 8 gb ram, 128 gb, 256 gb depolama alanına sahip olacak şekilde tüketicilerini karşılıyor. Bunun yanı sıra bu depolama alanı bana az gelen diyen tüketiciler microSD kart desteği ile depolama alanınızı arttırabileceksiniz. Poco X3 Pro, Android 11 işletim sisteminden beslenirken, kullanıcılarına MIUI 12 arayüzünü vadediyor. 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan cihaz 240 Hz dokunmatik örnekleme oranına da sahip.
Cihazın arka kısmında dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. 48 mp çözünürlüğünde ana kamera, 8 mp çözünürlüğünde ultra geniş açı kamera, 2 mp çözünürlüğünde derinlik kamera, 2 mp çözünürlüğünde makro kamerasını bünyesinde barındırıyor. 5.160 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaza 33 watt hızlı şarj desteği eşlik ediyor.
Gelelim Poco F3 teknik özelliklerine;
Cihaz 6.67 inç Full HD+ AMOLED ekran deneyimini kullanıcılarına vadediyor. 20 MP çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan cihaz, bünyesinde Qualcomm'un Snapdragon 860 işlemcisini barındırıyor. 6 GB, 8 GB RAM ve 128 GB, 256 GB depolama alanına sahip olacak şekilde kutusundan çıkıp tüketicilerini karşılıyor. Bunun yanı sıra bu depolama kapasitesi bana az gelecek diyen tüketiciler microsd kart desteği ile depolama alanlarını arttırabilecek. Cihaz, Android 11 işletim sisteminden beslenirken, tüketicilerine MIUI 12 arayüzünü vadediyor. 120 Hz ekran yenileme hızını tüketicilerine vadeden cihaz oldukça başarılı bir ekran deneyimi vadediyor. Arka kısmında ise tüketicileri üçlü kamera kurulumu karşılıyor. 48 MP çözünürlüğünde ana kamera, 8 MP çözünürlüğünde Ultra geniş açı kamera, 5 MP çözünürlüğünde makro kamerayı bünyesinde barındıran cihaz, 4.520 mAh batarya kapasitesine sahip. Bu bataryaya 33 Watt hızlı şarj desteği eşlik ediyor.
Gelelim fiyatlarına. En önemlisi
- POCO X3 Pro, 6 GB RAM, 128 GB depolama alanına sahip modeli = 249€ (2.325₺ + vergiler)
- POCO X3 Pro, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanına sahip modeli = 299€ (2.790₺ + vergiler)
* Pocof3, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanına sahip modeli = 349€ (3.260₺ + vergiler)
* Pocof3, 8 GB RAM, 256 GB depolama alanına sahip modeli = 399€ (3.725₺ + vergiler)