PointBlank'ın Güncel Hilelerini yapan bir site var fakat 2-3 gün sürüyor ve günlük hileler.
Sizden Ricam PointBlank için Şöyle Güncel Dword Tarzı Bir hile yapmanız.
Eğer Yapılmıyorsa söyleyin biliym ona göre bekliyim 2-3 günlük hileleri.
PointBlank bitmedi mi hala artık bence güncel oyunlara yonelmelisin genelde güncel oyunlar için uğraşıyorlar.Ama belli olmaz.Yapılsa bile kolay kolay fix yiyeceğini zannetmiyorum.Sanırsam hala xgincode kullanıyorlar
PointBlank'ın Güncel Hilelerini yapan bir site var fakat 2-3 gün sürüyor ve günlük hileler.
Sizden Ricam PointBlank için Şöyle Güncel Dword Tarzı Bir hile yapmanız.
Eğer Yapılmıyorsa söyleyin biliym ona göre bekliyim 2-3 günlük hileleri.
Pointer aramaya üşenmezsen yaparım. Ve evet! Hala xigncode kullanıyorlar ve bildiğim kadarı ile wolftüde kullanılan yönetmin aynısı bunda da çalışıyor. 2-3 gün olmasının sebebi sizin siteye girip o reklamları görmeniz ve her indirken kısaltmalı linke tıklamanız. Zaten yaptıkları saçma bir onay sistemi de var. 2-3 gün sürmesinin sebebi saha çok para kazanmak...
Es geçmeseler güzel olur Pb Güzel oyun Pubg Rules falan onlarıda oynuyorum ama Pb ye kafayı taktım. Benim için Eskisi Günceli Yenisi yoktur oyunun. Cs de çok eski oyundur ama hala oynanıyor Grafikleri Güzelleştirilmiş şekilde.
Pointer aramaya üşenmezsen yaparım. Ve evet! Hala xigncode kullanıyorlar ve bildiğim kadarı ile wolftüde kullanılan yönetmin aynısı bunda da çalışıyor. 2-3 gün olmasının sebebi sizin siteye girip o onay sistemiları görmeniz ve her indirken kısaltmalı linke tıklamanız. Zaten yaptıkları saçma bir onay sistemi de var. 2-3 gün sürmesinin sebebi saha çok para kazanmak...
Standart wolftü xigncode bypassı çalışıyor diye biliyorum. Pointer araması artık adım soyadım gibi oldu bulunur o da. Bir tek xigncode lokasyonu değişicek o kadar...