Bypassı verir misin ?Şimdi Bu Arkadaşa Bypass Upload Eder Veririm Ama Hesaba Ban Çakarlar Geçen Gün Adamın Teki Dll Injector İstedi Bende Kendi Kodlamış Olduğum Dll Injectoru Verdim Sonuç Ban Yedim Virüste Yoktu Ban Yiyen Hesap Leofark
Crazy Hack Bulursan Banada Söyle Banada Lazım Hilemn Pointerleri fixlendi yenilicemBypassı verir misin ?
bi tane var ama oda 5 - 10 veriyor sonra atıyor oyunCrazy Hack Bulursan Banada Söyle Banada Lazım Hilemn Pointerleri fixlendi yenilicem
Bypass deyince neden aklıma ilk ameliyat geliyor anlamıyorumBypass yapıp kendin bulsan daha iyi değilmi
Sen Cheat Engineyemi Bypass İstiyon Yoksa Hilenemibi tane var ama oda 5 - 10 veriyor sonra atıyor oyun
Cheat engineyeSen Cheat Engineyemi Bypass İstiyon Yoksa Hilenemi
link versene bypassınBenim Bildiğim Çok iyi çalışan var Ben kullanıyorum ByHexma_bypass internete videoları var altında indirme linki olucak.Programı açınca key ister key yazan buttona tıklarsan 1 dk bekleyince Keyi Veriyor Keyi Alamazsan Ben Sana atarım
link versene bypassın
oha kardeş napmışsın sen o hile gerçekmi paralımıanlamadım madem kodlama bilmiyorsun niye hile yapıyorsun pointer bulmasını bile bilmeyen biri nasıl hile kodlasın ? anca hazır projeler![]()
kardeşim hazır proje değil kendim kodlamayı biliyorum sadece pointleri nasıl bulacağımı bilmiyorum ne var bundaanlamadım madem kodlama bilmiyorsun niye hile yapıyorsun pointer bulmasını bile bilmeyen biri nasıl hile kodlasın ? anca hazır projeler![]()
pointer bulamiyorsun ama kodlama biliyorsun keske bende senin gibi olsam ben pointer buluyorum ama kodlayamiyorumkardeşim hazır proje değil kendim kodlamayı biliyorum sadece pointleri nasıl bulacağımı bilmiyorum ne var bunda
bedavaoha kardeş napmışsın sen o hile gerçekmi paralımı
Bu islere girmeden bende öyle sanıyordum sende haklısınBypass deyince neden aklıma ilk ameliyat geliyor anlamıyorum
kardeşim hazır proje değil kendim kodlamayı biliyorum sadece pointleri nasıl bulacağımı bilmiyorum ne var bunda
Pointer yada kodlama konuları forumda mevcut araştırırsanız bulursunuz bende bilmiyorken araştırmaya basladım şimdi wolfü gec metin2 ye kodlamaya başladımpointer bulamiyorsun ama kodlama biliyorsun keske bende senin gibi olsam ben pointer buluyorum ama kodlayamiyorum![]()