Pokemon Go Hakkında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Pokemon Go Bir Terör Örgütünün Oyunudur Kanıtlıyorum;

Öncelikle beklentiyi arttırdılar ki daha çok kişi oynasın Dışarı çıkmaya korkan ve çekinen insanları bahaneyle dışarı çıkarttılar Ayrıca Heykel anıt gibi yerlere hediyeler koydular ki insanlar buraya gelsin ve Wifi sayesinde nerede olduğunuzu görme şansları var Ki oyunu kurarken kamera dahil bir sürü sizi kolaylıkla ele verebilecek En BAŞTA KONUM OLMAK ÜZERE izin'i onaylıyorsunuz Şuan istatistikleri Topluyorlar ve en yoğun olduğumuz saatte ve en yoğun olduğumuz yerde bomba ve suikast girişiminde bulunacaklar Pokemon Go insanlara sadece terör korkusunu unutturmak ve insanları sokağa toplamak için yapılmış bir oyundur OYUNU SİLMENİZİ ŞİDDETLE ÖNERİYORUZ...

LÜTFEN BİR SİYASİ MESAJ OLARAK GÖRMEYİN SADECE İNSANLAR İÇİN BUNU YAPIYORUM...

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Eminmisin Kanıt göster inanalım ??

Anıt heykel gibi yerlere hediye koyulmasının nedeni o bölgelerin haritada belli olmasıdır . Mesela camiler haritaya gir bak pc den harita üzerinde camiler belli edilmiş ve Pokemon Go ise Maps üzerinden çalışıyor. YANLIŞ ANLAŞILMASIN BEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SAVUNMUYORUM İNSANLARIN OYUN MERAKLARINI GİDERMEYİN DİYE BUNLARI YAZIYORUM

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yattığınız yerden pokemon toplayın sizde. Telefonununuzun gps iyle oynayabilirsiniz bazı yazılımlarla biliyor muydunuz :? :D Alın size pokemon go hilesi len mq :D

Üye
9 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Yattığınız yerden pokemon toplayın sizde. Telefonununuzun gps iyle oynayabilirsiniz bazı yazılımlarla biliyor muydunuz :? :D Alın size pokemon go hilesi len mq :D

REYİZ AYRINTILI BİR ŞEKİLDE KONU AÇAR MISIN BUNUN HAKKINDA AÇARSAN ÇOK MEMNUN OLURUM

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:

Tabi kide yattığımız yerden toplarız ama işte çoğu insan bunu spor gözüyle gördüğü için uyardım... Burada sizi görmek gurur verici

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Güzel komplo teorisi helal olsun

Heriflerin kafası bizden çok ayrı çalıştığı kesin işte ART niyetli insanların Ülkemiz için yapmaya çalıştığı veya Çoğu Ülkelere Komplolar

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Bu oyun sadece bu ülkede değil tüm dünyada var ve dünya üzerinde soygun gibi haberler geliyor bunu da oyunun yapımcısına değil fırsatçılara fatura etmek gerekiyor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...