POMEM Polislik sınavı işleyişi ve tavsiyeleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, lisans mezunuyum. POMEM'den polislik başvurusu yapacağım, şu sıralar koşu kondüsyon çalışmaya başladım. Bulunduğum ilçede parkur eğitimi henüz başlamadı, tek başıma çalışıyorum. Alım şartlarını inceledim, yeterli şartlara sahibim. KPSS puanı, vücut kitle endeksi, yaş, vb. Parkur, sözlü mülakatlar, günlük antrenmanlar için önerileriniz varsa cevaplara bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Benim kuzenim de girmişti antrenmanlara düzenli gitti hiç aksatmadan mülakatta da sordukları soruların çoğunu bilemediğini söylemişti fakat konuşma tarzına ve konuşmana verdiğin cevaplara özgüvenine dikkat ediyorlarmış sanırım çünkü alınmıştı mülakattaki soruların hepsini bilemesede

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim kuzenim de girmişti antrenmanlara düzenli gitti hiç aksatmadan mülakatta da sordukları soruların çoğunu bilemediğini söylemişti fakat konuşma tarzına ve konuşmana verdiğin cevaplara özgüvenine dikkat ediyorlarmış sanırım çünkü alınmıştı mülakattaki soruların hepsini bilemesede

Özgüvenim var, inşallah o konuda sıkıntı çekmem askerliği yaptım ANTK 41'i adımız gibi ezberlettiler. Daha çok parkurla alakalı kafamda soru işaretleri var.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk özellikle sözlü mülakata dikkat etmen lazım konuşmana ses tonuna girdiğin ortama dikkat ediyonmu falan çok dikkat ediyolar baya bi pratik yapman lazım birileriyle karşılıklı olarak konuşarak

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
parkur kolay alışıyorsun antrenman yaptıkça ama sözlü mülakata iyi çalışman lazım

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
parkurda bi sorun yaşamadı arkadaşım ama sözlüde fethullah gülen hakkında ne düşünüyorsun diye sormuşlar vatan haini demiş elenmiş anlamadım bilgine garip sorulara alış yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hiçbir tavsiye vermeye gerek yok tüm iş mülakatta bitiyor. Mülakatta ise sadece kendinden emin özgüvenli olman gerekiyor ama torpilin yoksa zor iş acı gerçekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...