- Yasaklandı
Efekt ismini soruyoruzDaktilo tarzında yazıyorum ben hep![]()
glow iyiymişGlow ile
konuyu okumadan cevap yazmayalım plsdaktilo tarzı <3
zahmet olmassa konuyu okuyup boş yorumlar yapmayalımAynı Şekilde Bnimde
Pardon ben hikayeden bahsediyorsun sanmıştım :/ Yazı tarzı diyinceEfekt ismini soruyoruz
knk hikayeden mi bahsediyorsun kafa ggEfekt ismini soruyoruz
kusura bakmaArkadaşlar intsagram lyrics sayfası varda biraz daha değişiklik olsun bildiğiniz efektleri yazın Premier Pro için
premier proda daktilo diye bişey olmadığına göre demekki konuyu okumak önemliknk hikayeden mi bahsediyorsun kafa gg![]()
peki glow hangi kategoride ? bulamadımda söylesene biknk hikayeden mi bahsediyorsun kafa gg
Post automatically merged:
kusura bakmaglow seviyorum bi bak derim
Süper üye bile gereksiz yorum yapıyor form batmışdaktılo nostalji![]()
uyarılarına bakınca anlasılıyo senınde ne oldugunSüper üye bile gereksiz yorum yapıyor form batmış
en azından okuyup anlıyoruz okumadan boş yapmaktan iyidiruyarılarına bakınca anlasılıyo senınde ne oldugun![]()
okuyup bos yapıyorsun ? da beter cahıllık senın yuzunden uyarı yemek ıstemıyorum hadı ısıne kocumen azından okuyup anlıyoruz okumadan boş yapmaktan iyidir
cahil benim hiç bir konuda bilgisi olmayan hiç bir konusu da olmayan her konuya saçma yorum yapan c# directx uyumsuzluk sorununa yeni sürüm varmı bak yazan kara cahil benim özür dilerim çok cahilimokuyup bos yapıyorsun ? da beter cahıllık
ben sozumu soyledım hadı ısıne pasamcahil benim hiç bir konuda bilgisi olmayan hiç bir konusu da olmayan her konuya saçma yorum yapan c# directx uyumsuzluk sorununa yeni sürüm varmı bak yazan kara cahil benim özür dilerim çok cahilim